Miért hazudott Orbán és a fideszes propagandagépezet az
IMF állítólagos elvárásairól?
Figyelt kérdés
A Magyar Nemzet egy szörnyűséges listát "szivárogtatott ki", amiben nyugdíjcsökkentés, nyugdíjkorhatár-emelés, általános értékalapú ingatlanadó, családipótlék-csökkentés, szja növelés, és mások szerepeltek. Orbán a mai videóüzenetében megerősítette, hogy ezek az elvárások, és hősként közölte, hogy ilyen feltételekkel nem kell az IMF-hitel. Aztán kiderült, hogy nem is volt ilyen lista, az IMF soha nem dolgozik ilyen munkamódszerrel. Lehet, hogy elvárnak bizonyos megszorításokat, de azokat az adott országnak kell kidolgoznia. Az Index megszerezte az IMF levelét, és abban sem volt szó ilyen követelésekről.
Most akkor ilyenkor mi van? A forint már elkezdett erőteljesen gyengülni...
Azért az érdekes, hogy míg Gyurcsányt megbuktatták egyetlen olyan beszéd miatt, amiben elismeri, hogy addig rossz úton jártak, de megbánta és leb@ssza a pártját, addig Vikinek ennél sokkal durvább hazugságai voltak, kb hetente kiderül, hogy ez sem, meg az sem úgy van, és lássunk csodát: ez alig zavar pár embert....
2012. szept. 9. 08:53
22/29 anonim válasza:
# 21! Ez az ellentmondás egyre gyakrabban merül fel az emberekben.
2012. szept. 9. 10:07
23/29 anonim válasza:
21es vagyok. de én tudom az okát. az, hogy akkor egy szemét ellenzék volt. most meg nincs ellenzék. meg viki mindenkit elhallgattat. biztos forrásból tudom, hogy a 8 év ellenzéki idejét azzal töltötte, h mindenkiről kiderített párton belül és kívül is olyan dolgokat, amivel sakkban tartja őket. ez úgy néz ki: "nem szavazol arra amit mondtam? akkor kiszivárogtatom, hogy...."
2012. szept. 9. 10:29
24/29 anonim válasza:
Mert kell az ellenségkép,bár átlátszó trükk volt de a híveknek ennyi is elég. Majd pénzügyi köröznek egyet meg büdös zúnijóznak egyet és meg is van magyarázva.
A Fidesznyik már túl van az észérveken és a makacs tényeken.
A gyengülést meg majd túléljük vagy mégsem....
2012. szept. 9. 10:40
25/29 anonim válasza:
hát én szerencsére elmenekültem otthonról. de ha nincs Vikibá, talán sosem lépjük meg ezt. lényegében sokat köszönhetek neki, ha úgy vesszük
2012. szept. 9. 11:08
26/29 anonim válasza:
Hát azért sajnálatos, hogy még mindig vannak olyan emberek, akik azt gondolják, Gyurcsány egy beszéd miatt bukott meg..
Úristen.
2012. szept. 9. 13:36
27/29 anonim válasza:
# 26! Nem gondolja senki hogy Gyurcsány csak a beszéde miatt bukott meg, mint ahogy Orbán sem csak a hazugságai miatt íródott le nullára.
2012. szept. 9. 17:23
28/29 anonim válasza:
Már hogyne gondolnák sokan. itt is és sok más helyen is lehet erről olvasni.
2012. szept. 9. 17:38
29/29 anonim válasza:
"Miért hazudott Orbán és a fideszes propagandagépezet az IMF állítólagos elvárásairól?"
Ezt úgyhívják hogy parsztvakítás. Azokat vakítja Orbán akik elhiszik még most is amit hazudik.(már igen kevesen vannak ilyenek)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!