Miért hazudott Orbán és a fideszes propagandagépezet az IMF állítólagos elvárásairól?
A Magyar Nemzet egy szörnyűséges listát "szivárogtatott ki", amiben nyugdíjcsökkentés, nyugdíjkorhatár-emelés, általános értékalapú ingatlanadó, családipótlék-csökkentés, szja növelés, és mások szerepeltek. Orbán a mai videóüzenetében megerősítette, hogy ezek az elvárások, és hősként közölte, hogy ilyen feltételekkel nem kell az IMF-hitel. Aztán kiderült, hogy nem is volt ilyen lista, az IMF soha nem dolgozik ilyen munkamódszerrel. Lehet, hogy elvárnak bizonyos megszorításokat, de azokat az adott országnak kell kidolgoznia. Az Index megszerezte az IMF levelét, és abban sem volt szó ilyen követelésekről.
Most akkor ilyenkor mi van? A forint már elkezdett erőteljesen gyengülni...
bumbi mszps vagy igaz? Ők szoktak ilyeneket mondani.
Egy fideszes szimpatizáns.
Miért? Nem hazudott a kormány, mikor azt állította hogy ezt kéri tőlünk az IMF? De.
Amúgy nem vagyok Mszps.
Én sose értettem azokat az érveket, hogy Istent látnának az emberek Orbánban.
Bocs, de a DK-sok nem látnak Istent Gyurcsányban ?
Vagy a minket válságból való kihúzása után nosztalgiázó baloldaliak Bajnaiban ?
Mások meg Hornban ?
Tényleg nem értem az ilyen véleményeket ..
Dehogy gondolkodok rajta.. miért kéne ilyen hülyeségeken gondolkodni ?!
Valakiknek pl. a mai napig is Gyurcsány az isten, menj fel az oldalaira a facebook-on.
Nem értem, hogy miért lenne ez más.
Amúgy sem a párt arculata vagy a vezető arculata a lényeg, ezen nem múlik semmi..
De azt észrevettem már, hogy baloldaliaknak sokszor szemet szúr, hogy a Fidesz arculata így alakult. Az mszp-nek meg nem. ÉS ? Ez mit befolyásol a gazdaságpolitikájukban, nézeteikben, működésükben...stb. ?
Amúgy akkor már te is elgondolkozhatsz azon, hogy a baloldali kormányoknak talán azért volt annyi arcuk, mert az egyiket azzal vádolták , hogy pufajkás volt (és már akkor se tudott két összefüggő mondatot összerakni), a másik a D209-es ügynök néven bukott el , a harmadik meg az őszödi beszéddel és a szemkilövetésekkel.
Egyébként emelett sem Horn, sem Medgyessi,nem volt alkalmas szerintem szónoki szempontból, egyikük sem tud akár csak három összefüggő mondatot összeállítani, ha beszélni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!