Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudott Orbán és a...

Miért hazudott Orbán és a fideszes propagandagépezet az IMF állítólagos elvárásairól?

Figyelt kérdés

A Magyar Nemzet egy szörnyűséges listát "szivárogtatott ki", amiben nyugdíjcsökkentés, nyugdíjkorhatár-emelés, általános értékalapú ingatlanadó, családipótlék-csökkentés, szja növelés, és mások szerepeltek. Orbán a mai videóüzenetében megerősítette, hogy ezek az elvárások, és hősként közölte, hogy ilyen feltételekkel nem kell az IMF-hitel. Aztán kiderült, hogy nem is volt ilyen lista, az IMF soha nem dolgozik ilyen munkamódszerrel. Lehet, hogy elvárnak bizonyos megszorításokat, de azokat az adott országnak kell kidolgoznia. Az Index megszerezte az IMF levelét, és abban sem volt szó ilyen követelésekről.

Most akkor ilyenkor mi van? A forint már elkezdett erőteljesen gyengülni...

[link]

2012. szept. 6. 21:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fél taktikázik és a tárgyalási pozícióit próbálja javítani. De hogy pontosan mi jár a fejükben azt nem tudhatjuk.
2012. szept. 6. 21:51
 2/29 bumbi02 ***** válasza:
87%

Érdekes, hogy mikor Gyurcsány kimondta hogy hazudtak, akkor az egész ország egyszerre hördült fel.

Mikor Orbánékról kiderül hogy hazudnak (ilyen egyértelműen, mint most), akkor meg eszik tovább a narancsot nyugalomban.

2012. szept. 6. 21:55
 3/29 anonim ***** válasza:
77%
Kit érdekel a gazdaság, ha még négy évig lophatnak?
2012. szept. 6. 21:55
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy miért nem gondolnak arra, hogy úgyis órákon belül kiderül, hogy hazudoznak. Azt hiszik, csak a Magyar Nemzet létezik? Egyszer lehet, hogy úgy lesz, de azért ott még nem tartunk.
2012. szept. 6. 21:57
 5/29 anonim ***** válasza:
90%

Azért csinálják, hogy hősként nézzenek rájuk a nyomorult emberek, hogy megmentette az államot, és hogy lássák, milyen rohadtul jó fej.

Mondjuk amikor először olvastam is, tudtam, hogy ez úgy baromság, ahogy van.

2012. szept. 6. 22:16
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdett már kínossá válni az elbaltázott azeri baltás gyilkos ügye, meg a gazdaság is egyre hangosabban dübörög, ezért be kellett dobni valami gumicsontot amin a nép elrágódhat. Meg ezzel a szabadságharcos szereppel lehet még mozgósítani pár narancsost. Két hete fejtegették ezt a véleményvezéren: [link]
2012. szept. 6. 22:32
 7/29 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes, ez az index mindent meg tud szerezni.

Viszont az IMF követelései tényleg ilyenek szoktak lenni, akár a balti országokról, akár Romániáról van szó. Egy olyan érzésem is van, hogy az IMF - nek egyszerűen nincs pénze, mert nagyon lehetetlen módon viselkedik.

Szóval tényleg küldhettek valamilyen tervezetet Orbánéknak, akik el is mondták gondosan elhallgatva, hogy tervezetről van szó, mire az IMF - nél megpróbálnak visszatáncolni, hogy ők ilyeneket nem is mondtak, mert nem egy nagy sikertörténet az IMF sem.

2012. szept. 6. 22:39
 8/29 anonim ***** válasza:
0%

bumbi mszps vagy igaz? Ők szoktak ilyeneket mondani.

Egy fideszes szimpatizáns.

2012. szept. 6. 23:18
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

"Egy fideszes szimpatizáns."

Hehe.

2012. szept. 6. 23:35
 10/29 anonim ***** válasza:
83%
Én már rég azt sem hiszem el amit kérdez ez a felfuvalkodott tehetségtelen kontárorbán. Orbán egy erkölcsi hulla.
2012. szept. 7. 06:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!