Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor (és a rezsime)...

Orbán Viktor (és a rezsime) azért propagálja Ukrajna felszámolását és felosztását, és azért fordítja a magyarokat egymás ellen és gerjeszt polgárháborús indulatokat, hogy amikor itt kitör a polgárháború, akkor behívhassa majd onnan az oroszokat?

Figyelt kérdés

ma 18:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
42%
Mifasbajodvan.!
ma 18:49
 2/26 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem inkább te próbálsz meg polgárháborús indulatokat gerjeszteni.
ma 18:53
 3/26 anonim ***** válasza:
64%

Nekem ez a poszt, kb a teljes elmebaj magasfoka...

Hogy egy megtámadott országot hibáztat a kormány és csinál mumust belőle, is erkölcsi nulla minőséget mutat, de, hogy, konkrétan a saját szövetségeseinket támadja és bűnnek rója fel nekik, hogy ők próbálnak segiteni, miközben mi nem... ez az ember, szimplán gonosz. Bibliai gonosz.

ma 18:54
 4/26 anonim ***** válasza:
29%
te jó ég, kérdező, szerintem ülj vissza az iskolapadba...
ma 19:11
 5/26 anonim ***** válasza:
40%
Orbán nem gerjesz semmiféle polgárháborús indulatokat. Neki a béke az érdeke. Ezért küzd. Hogy legyen végre vége a háborúnak, hogy újra beindulhasson a gazdaság fejlődése, nemcsak nálunk, hanem szerteszét Európában. Senkinek sem érdeke fegyverekkel harcolni.
ma 19:13
 6/26 anonim ***** válasza:
34%
3: Szerintem meg az az erkölcsi nulla, aki a magyarellenes fasisztoid kijevi diktatúrát védi.
ma 19:14
 7/26 anonim ***** válasza:
61%
Nem értem miért kellene a Magyarországra potenciálisan veszélyes ukránokat (is) támogatni.
ma 19:17
 8/26 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Azért mert Ukrajnának nincs létjogosultsága.
ma 19:19
 9/26 anonim ***** válasza:
64%
A hatos az első korrekt válasz.
ma 19:20
 10/26 anonim ***** válasza:
43%
6, akkor én és a családom jelentkezünk, hogy elsők közt tiltsanak ki Magyarországról, de cserébe kérünk egy álltalunk választott állampolgárságot.
ma 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!