A luxusautókkal járó romáknak miből van pénzük?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem!
Egyre többször látok luxusautókat teli romákkal és kíváncsi lennék miből van a pénzük?
Mert vannak híres roma zenészek,nekik természetes hogy van pénzük,de egy átlagos roma mit tud dolgozni ,hogy kastélyban él, és luxusautó parkol a garázsában?Ez csak nem tisztességes úton lehetséges?
2012. szept. 5. 20:22
11/24 tetro válasza:
Én sokkal több nem romát látok 30-40 milliós autókba. Nekik miből van?
12/24 anonim válasza:
"Én sokkal több nem romát látok 30-40 milliós autókba. Nekik miből van?"
Na látod, az van adócsalásból. :)
13/24 tetro válasza:
Akkor igazából nem értem a kérdés romás mivoltát. Mármint miért nem az a kérdés, hogy miből van tömegeknek 30-40 milliós autója, egy olyan országban ahol alig dolgozik hivatalosan valaki :D
14/24 A kérdező kommentje:
Mert én még nem láttam roma orvost,ügyvédet, vagy olyan munkát/tevékenységet végző cigányt amiből legálisan meglehetne gazdagodni.
Igen nem csak ezek a foglalkozások léteznek amikből meglehet gazdagodni.Ezért tettem fel a kérdést ebben a formában.
2012. szept. 5. 21:12
15/24 tetro válasza:
Aha. Bizonyára sok orvos jár manapság 40 milliós bmw dzsippel... :D
16/24 A kérdező kommentje:
Tudtommal csak a kezdő orvosok nem keresnek jól.Magyarországon pedig orvos hiány van mivel a fiatalok külföldre mennek az idős orvosok pedig a magyar betegeket látják el.Ebből adódóan szerintem jól keresnek az itteni orvosok mivel zömében mind 40 év feletti.
2012. szept. 5. 21:17
17/24 tetro válasza:
Rosszul tudod. Nagyon rosszul. Tájékozódj, aztán lehet nem lesznek a kérdéseid sem ennyire beszűkültek a jövőben :)
18/24 anonim válasza:
Nos, azért mégis vannak különbségek két csoport között, ha pl. azt látod, hogy egy öltönyös úrnak van 40 milliós autója, vagy egy láthatóan analfabéta, életében iskolapadot nem koptatott, szerszámot nem látott khm... polgártársnak, akinek Fásy mulató dől ezerrel a lehúzott ablakából!
19/24 A kérdező kommentje:
Így legyen ötösöm a lottón,annyira tudtam,hogy egy ilyen válasz fog jönni...de mindegy, én még nem láttam idősebb orvost Trabanttal érkezni, de úgyis tájékozatlan vagyok szóval tökmindegy.
2012. szept. 5. 21:30
20/24 anonim válasza:
Én ismerek romát, akinek egy csomó lova, marhája és mindenféle állata van. Ezekkel bizniszel, tisztességesen kereskedik (hogy adót mennyire fizet azt nem tudom). 5ös BMW-vel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!