Romáknak alanyi jogon járjon lakás ha dolgoznak?
Figyelt kérdés
Mi erről a véleményetek, mert szerintem ez nagyon jó ötlet.2011. máj. 26. 14:44
2/23 anonim válasza:
Sőt a fehérek esetében is legyen ugyanez! Az lenne a legjobb ötlet!
3/23 anonim válasza:
Most ilyenkor romák és nem pedig magyarok, mint a többiek?
4/23 anonim válasza:
az ész megáll komolyan ... de végül is az vagy, aminek vallod magad, szal elgondolkodtató
5/23 anonim válasza:
Most nem tudom mit vagytok úgy oda, ha ti is egymás között házasodnátok, akkor 80-as IQ-val elég nehéz lenne elvégezni még az általános iskolát is. Márpedig az diszkrimináció hogy a társadalmon élősködő, hulladék emberek nem tudnak érvényesülni egy civilizált európai országban!
6/23 anonim válasza:
Nem vagyok utcára járós tüntetős tipús egyáltalán , de ez még gondolati síkon is sok már nekem ...
De ha cserébe minden romát lelőhetünk aki nem dolgozik hát legyen ...
7/23 A kérdező kommentje:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:56
ott a pont
2011. máj. 26. 15:00
8/23 gr. Shadow válasza:
Járjon persze, de csak a földrajzilag megfelelő helyeken!
1. Rózsadomb
2. Tel Aviv
4. Indiai területen
5. Kis népsűrűségű területeken mint pl. Szibéria
6. A területileg illetékes temetkezési vállalkozás gondozásában lévő parcellákban
9/23 Jóska Pista Sanyi válasza:
gr. Shadow
Támogatlak!
:D
10/23 anonim válasza:
Már magyarázkodnak, hogy azt nem úgy gondolták, csak félreértés volt. Pedig Brüsszelben így hangzott el! Most akkor mi van? Mikor hazudnak? Vagy mikor nem?
És miért nem lepődök meg ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!