Százezer közmunka a romáknak. Ez a felemelkedés kezdete?
Szerintem kevés, körülbelül nyolcszázezer cigány él Magyarországon, ebből a fele lehet nyugdíjas vagy gyerek.
Szerintem akár hatásvadász szórólapokat is lehetne terjeszteni elmaradottabb roma közösségek között. "Mióta van munkám ezt meg azt megtehetem" és ilyenek, szerintem ezek után lenne rá érdeklődő.
muha muha muhhahahahahahahahahaha, ezen a szövegen jót röhögtem "felemelkedés kezdete" :D
nem tudják már felfogni azok a barom idióták hogy ezek a dakoták több száz éve itt élnek és még mindig nem sikerült integrálódni, mivel nem is akarnak.
persze a magyarok megint nagy ívben le vannak sz*rva, mert "jáj szegíny becsületes cigány, nem tud elmenni dógozni és szegények ölnie kell 2000 ft-ért"
és még csodálkoznak hogy miért mennek külföldre a magyarok
mi a francért nem lehet itt is azt csinálni a cigányokkal mint a többi kulturált európai országban? Körbefalazni, vagy kitoloncolni őket és kész.
Nem vagyok rasszista, se bitnáci, de a tököm ki van már abból hogy mindig a cigányokat kell sajnálni amikor úgy élnek magyarországon mint a paraziták, és a tősgyökeres magyar ember le van szarva nagy ívben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!