Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról hogy 2012...

Mit gondoltok arról hogy 2012 től lesz munkahely csak épp közmunka lesz?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon jó megoldás hogy közmunkával próbálja a kormány csökkenteni a munkanélküliséget.Csak épp azt nem írják hogy hány órába fogják foglalkoztatni az embereket meg a fiatalokkal mi lesz?Ők is menjenek közmunkára mert sok lehetőségük nem lesz.És a közmunka se egy végleges dolog meg nem dolgozhatnak ott az emberek évekig.Így akarja a Fidesz csökkenteni a munkanélküliséget?

2011. jún. 27. 20:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%

Én örülnék ha a társadalom számára hasznos lennék, miközben havi szinten benyelem segélyt.

Különben a kínaiak most fektetnek vegyiparba, és infrastruktúrába. Ez mi ha nem munkahelyteremtés?

2011. jún. 27. 21:07
 2/23 anonim ***** válasza:
66%
És most jelent meg a nagy szöveg a "vidéken éljen meg mindenki mezőgazdaságból". A modern mezőgazdasághoz nem kell ennyi ember! Vagy kézzel képzelik el az aratást?
2011. jún. 27. 21:23
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én közmunkaprogramban is szívesen tervezném az infrastruktúra fejlesztését. Viszont már kevésbé szívesen seperném a koszt az utakról. Azért remélem munkanélküli diplomásként nem a legalját fogják rám osztani.
2011. jún. 27. 21:24
 4/23 anonim ***** válasza:

ma 21:23

A kucut is etetni kell, a tehenet fejni stb... Nem csak aratni kell ám.

2011. jún. 27. 21:36
 5/23 anonim ***** válasza:

ma 21:24

Felénk utat építenek ha ez megnyugtat, vagyis építettek a közmunkások, mert már befejezték. Legjobbakat kívánom.

2011. jún. 27. 21:38
 6/23 anonim ***** válasza:
19%
Eddig nem voltam híve a Kínaiaknak, de most valahogy én is azt érzem hogy nagyszerű lépés lesz a munkahelyteremtésnek is többek között. Remélem nem jönnek most megint akkora marhaságok hogy Orbán eladta az országot a Kínaiaknak. Bár mintha egyre kevesebb jobbikos írogatna itt egész nap, lehet hogy nem elég már a segély internet előfizetésre. A közmunka sem szégyen, és kissé lelkiismeret furdalásom is van az miatt, hogy egy hozzászólásomban kissé lesajnálóan írtam róluk, ennek az volt az oka hogy egy előttem szóló kifogásolta hogy most már nincs segély, menni kell dolgozni, de ez az új megállapodás jó irányba terelheti az országot, nem véletlen hogy a szlovákok is orrolnak ránk, sokan szerették volna maguk mögött tudni Kínát. Egy stabilabb gazdaság jöhet így létre, ahol nem kell függnünk az IMF hitelek szeszélyeitől. Kínának meg nagyon jól jön ebben a túltermelésben hogy innen tudja majd Európába szállítani a termékeiket. Aki meg végképp nem akar semmit csinálni, annak csak a lottó ötös lenne megfelelő, semmi más.
2011. jún. 27. 22:00
 7/23 anonim ***** válasza:
46%

"lehet hogy nem elég már a segély internet előfizetésre"

szerintem csak lejárt a 5 Gb fröcsögésre szánt adatforgalom a UPC kezdőcsomagjában...

2011. jún. 27. 22:14
 8/23 anonim ***** válasza:
27%
Úgy tűnik azért van aki egyetért itt velem. Milyen érdekes hogy mindannyian alig állunk jobban mint 40 % !!!!
2011. jún. 27. 22:17
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

"Eddig nem voltam híve a Kínaiaknak, de most valahogy én is azt érzem hogy nagyszerű lépés lesz a munkahelyteremtésnek is többek között."

Piff, ez nagyon jó! Amíg a királyod nem kezdett el nekik benyalni, addig jó fityeszesként mocskos kommunistának tartottad őket, de mostantól már hirtelen jófejek lettek, ahogy Viktor kezetrázott a főnökükkel.

Hihetetlenek vagytok...

2011. jún. 27. 22:18
 10/23 anonim ***** válasza:

"A kucut is etetni kell, a tehenet fejni stb... Nem csak aratni kell ám."

ma már csak a fejőgép EU-kompatibilis... (micsoda hülyeség)

mert ami nem EU-kompatibilis, azt csak te csinálhatod magadnak, nem adhatod el és alkalmazottad se lehet (hivatalosan)

azt meg hagy ne mondjam, hogy a diisznót is simán gépesítve etetik... (vagy szerinted egy telepen 300 disznónak vki vödörrel hordja a kukoricát???)

2011. jún. 27. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!