Alanyi jogon adna lakást a munkába álló romáknak a kormány?
erről a tervezetről mi a véleményetek....?
"államtitkár arról beszélt, hogy a magyar állampolgárok többsége támogatja, hogy "a romák többségi társadalomba való integrálása megtörténjen. Úgy gondoljuk, hogy biztatók a jelek: az emberek jobban meg akarják ismerni a romákat"
most olvastam el 1 perce ezt a cikket....jelenleg még szóhoz sem jutok....
nektek mi a véleményetek?
"Úgy gondoljuk, hogy biztatók a jelek: az emberek jobban meg akarják ismerni a romákat"
erre csak egy linkel tudnék most jelenleg válaszolni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Nem kell így felhorkanni ezen, lepukkant önkomrányzati putrikat kapnának meg, mivel az államnak max olyanjai vannak.
Nézd meg Bp X ker Hős utcát, az detto ugyanez ott a vasút mellett.
Én nem irigylem azokat akik ott laknak...
Ha keresek az őseim között egy cigány felmenőt, akkor én is kapok lakást vajon? Vagy a félcigányok nem kapnak?
Nem arról volt szó, hogy a cigányok is magyarok? Akkor én vajon mint nem cigány, miért is nem kapok lakást azért mert dolgozok??
Röhejes, és szánalmas az egész...
Pofám leszakad...
Mindegy, milyen lakást kapnának, az elv a lényeg. Magyar embernek olyanra esélye sem lenne, hogy csak úgy hozzávágjanak egy akármilyen lepusztult lyukat is a világ végén. Csak azért, mert dolgozik. A munkáért fizetést szoktak adni, abból meg spórolni szoktak...
Mi felénk egyébként (pár 10000 lakosú kisváros) egész utcát építettek nekik valamelyik évben. Tiszta új, szép kertes házak, ingyen. Aztán céék meg felszedték a parkettát mert valamivel fűteni is kell a télen stb.
És hányan vannak, akik dolgoznak azért, amennyit muszáj. Aztán ha megvan a minimális munkanap a segélyhez, akkor abba is marad a "dolgozás". Miből gondolják ott fent, hogy most majd más lesz? Nem értem, olyan mintha a politikusok egy párhuzamos univerzumban léteznének, de valamiért a döntéseik a miénkre hatnak. Sci-fi.
Az szép! Haverom meg a bank kitette 3 kisgyerekkel a hiteles lakásából mert megkésett 30ezer Ft-al. Kb fel életét beletette. Na azt bebukta! Nembaj Gazsiék jól ellesznek benne!! Elvégre 1 se dolgozott sose nekik jár!
Majd a lányom kiteszik prostinak valahová aztán a rezsi is meg lesz nekik oldva. Kaját úgy is kapnak már 10 éve ingyen meg alanyi jogon.. Én azt mondom az ilyen idióta politikusnak ha ő maga mellé betelepít 2-3 családot akkor én is!
Felvetődik bennem néhány dolog.
Ismét ott tartunk, mint az előző kormányoknál, hogy amivel nem boldogultak, azt nagy kegyesen engedélyezték.(kis dolog, de jó példa a kis tűzijáték)
Ismét maszatolás folyik, majd leosztják az önkormányzatoknak, civakodjanak velük ők. Az önkormányzatok többségének anyagi helyzete, ismert, sőt ezt még szűkítik. Hamvában holt ötlet.
Miért nagyobb érdem, ha a cigó dolgozik, gyerek iskolába jár, mint a nem cigóknál? Eddig is volt feszültség, méginkább lesz.
Honnan gondolja a törvényalkotó, hogy ravaszabb a cigánynál? Megmondom mi lesz.
Fél évre meghúzza magát, dolgozik, gyerek jár oviba, megkapja a lakást, mindegy milyet.
Ha megkapta, ismét visszaáll a régi kerékvágásba. Mit lehet tenni? Nagyjából semmit, hiszen a 9 purdénak tető kell a feje fölé.
És most ne kérdezze egy "hívő" sem, hogy szerintem mi a megoldás! Nem tudom, fogalmam sincs, de nem is az én tisztem megkeresni.
"Nézd meg Bp X ker Hős utcát, az detto ugyanez ott a vasút mellett."
Én arrafelé járok iskolába, a Hős utca pont a tanterem ablaka fele van és egyszer a tanárnak szünetet kellett tartania, mert az utcán ment a családi élet :DDD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!