Mennyi ideig tartjátok elfogadható válasznak arra, hogy "miért egyre rosszabb az élet? " azt, hogy "az előző 8 év kölcsönjét vissza kell fizetni. "?
Nem mintha nem kéne, de mindent azért így sem lenne szabad. Ráadásul 2 éve ők vannak, és nem csökkent az adósság. Meddig mehetnek el, és mennyi ideig mondhatják erre ezt?
(Főként a Fideszesektől kérdezem.)
Azt hozzá kell tennem, hogy kölcsön már előtte, a rendszerváltás óta van felvéve (azóta is vettek rá fel)
És az első 4 évében a Fidesz is vett fel, ha jól tudom.
Kölcsönt már 1978 óta vett fel a magyar állam. A rendszerváltás óta - ha jól tudom - sikerült megduplázni.
A kölcsön egyébként nem életidegen dolog a politikában, talán nincs is olyan állam, amelynek ne volna tartozása. A mérték az, ami számít.
"És az első 4 évében a Fidesz is vett fel, ha jól tudom."
- Így van, de emlékeim szerint vissza is fizette.
Én magam kivárom még a következő ciklust, és ha addig (újabb 8 éves kormányzás után) sincs látható javulás, akkor lépek tovább valamilyen irányba.
ah eladta a villát meg a luxusverdát aztán abból fizette vissza. Hogy milyen idióta emberek vannak LOL
Kedves 15:46-os!
"Hogy milyen idióta emberek vannak LOL"
- A rendkívül magas intelligenciára mutató lol-ozás, és mindenféle jelzők használata helyett inkább érvelj:)
----------
Kedves Kérdező!
"Nem fizette vissza. Valaki egy kérdésnél kirakta a statisztikát. Egyedül a Fidesz mostani kormányzása alatt csökkent egy ideig, amikor elvették a nyugdíjasok pénzét, stb. De nem oldotta meg a probléma okát csak a tünetet kezelték egy pár hónapra, azóta ismét nő."
- A teljes államadósságot nem fizette vissza, de az általa akkor felvett IMF-hitelt igen. És az államadósság is lecsökkent 60% körüliről 50% körülire (főként a hatalmas, 3-4%-os évenkénti GDP növekedés miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!