Miért nem szeretik az emberek Orbán Viktort? Mit csinált rosszul?
Figyelt kérdés
Én komolyan nem tudom, mert nem foglalkoztam ezzel a politika témával sohasem, nem is érdekelt. De ha már mindenki szidja...érdekel.2012. aug. 26. 09:32
11/18 anonim válasza:
Mert meg akarja szüntetni az ingyenes felsőoktatást. Végigtanultam az életemet, hogy bekerüljek jövőre állami orvosira. És ha nem lesz? Minden felesleges volt. Megyek külföldre tanulni.
12/18 anonim válasza:
Hát szerintem az előttem szólók mindent elmondtak.Okkal nem szeretik az emberek.
Az meg már hab a tortán hogy milliókat dob ki feleslegesen a nemzeti konzultációra,és utána még hazudik is az eredményről.Egyik pénteken még 600.000-en küldték vissza,hétfőre már 760.000-en voltak...
A másik az oktatás támogatása,könyörgöm ne visszafelé fejlődjünk,amikor csak a gazdagok tanulhattak,a szegények-akár milyen tehetséges-,mehet kapálni.
A tudás nem véletlenül vándorol ki innen.
13/18 anonim válasza:
Az irigy komplexusos buta kis emberek nem szeretik, ha valaki magasan jobb náluk. Az említett embertípus a gyurscsány féle bratyizósan fasza mifiunk típust szereti. Orbán ennek az ellentéte inkább távolságtartó, de nagyon magabiztos. Ez a kisembert aki magát szeretné hinni valaminek ez nagyon frusztrálja.
14/18 anonim válasza:
Gyurcsány mifiunk típus? XD Szerintem a saját anyja is szégyelli :D
15/18 anonim válasza:
Annyival kiegészíteném, hogy a politikai tettek mit sem számítanak, azok ürügyek kicsi koloncok a szidalmak kiadására. Fél évig se tart egy ember emlékező képessége, mindenki csak éppen aktuális féligazságokkal mantrázik. Már azt se tudják, hogy milyen állapotok miatt lett 2/3, mégis már most sokan vissza sírnák Gyúrcsányt.
16/18 anonim válasza:
Orbán távolságtartó... távol tartja magát a valóságtól. Azt hiszi majd ő diktál Európának, a világnak, mindent tőlünk vesznek át, kioszt pár kokit, sallert. LOL. Közben meg egy senkiházi pedofil (DCB) a sárga földig alázhatja.
17/18 anonim válasza:
Szerintem elég, ha belegondolunk, hogy sosem volt akkora az országból "menekülni" vágyók száma, mint manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!