Miért hazudik Navracsics? Most megy a Hír TV-ben, minden ötödik mondata igaz. A határon túli magyarok pedig most sokkal fontosabbak kezdenek lenni, mint akik az országon belül élnek. Tökömtele.
Az észrevételed helyes szerintem. Én is hasonlóan érzem: a határon túliak fontosabbak kezdenek lenni, mint akik az országban vannak.
Ez nyilván egy nagyobb stratégiai elgondolás része. Lehetőségek:
1. A Magyarországban nem remélnek átütő változást a támogatottságukban, és szeretnének a külföldi magyarok szavazatára támaszkodni.
2. A trianoni határozatot szeretnék hatálytalanítani valamikor, és kellő befolyást szeretnének szerezni azokban az országokban, ahol magyarok élnek.
3. Az Egyházakkal szövetkezve szeretnének a határon átnyúló hatalmat is gyakorolni.
Mást a kis agyammal nem tudok elképzelni. De ettől még lehet, hogy van olyan indok, ami előttem titok.
Az országban élőket kettéválasztják politikájukkal: nemzeti és nemzetellenes; gazdagok és szegények; vezetők és kiszolgáltatottak; vallásosok és hitetlenek; jók és rosszak.
Hogy miért hazudik? Akit lehet, azt meg kell téveszteni! Himmler azt vallotta: Ha valami hazugságot el akarunk fogadtatni, akkor határozottan és mélyen bele kell nézni a másik szemébe, és megingás nélkül kell azt előadni! A politikusok tanulékonyak! Hiszem, hogy azért van becsületes politikus is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!