Vannak itt fiatal szélsőjobbosok, nácik, hungaristák?
"szerintem mindenki tudja kikről van szó)"
A csecsenekről?
Miért ne lehetnék 14 éves?
Mert van normális és megfogalmazódott gondolkodásmódom, meg mert többet tudok a témáról, mint sok felnőtt?
De csak nektek, csak itt csak most:
Igen, az a személyim hátlapja!
Nyugi, mindig is lesznek olyan irigyek, akik 100 éves korukra sem fognak tudni egy 5 szavas mondatot értelmesen megfogalmazni, persze itt tudnak lepontozni, meg ,,biztosnem14éves"-ezni.
De azért kérdezz már meg egy-két öreg embert, mi a véleményük Szálasiról! Közel sem volt ő olyan jó, mint ahogy ma beállítja a szélsőjobb!
igen :D
miért követem?hmm...azt hiszem,ezt nem tudnám egyszerűen körülírni.Ez nálam egyfajta életérzés is(mint pl. rockerek,stb.)
16 éves vagyok
Mindenki dedós, aki hisz benne, és él ezeknek az eszméknek.
Az a sok 10millió ember is, akik ezért haltak meg, és a mai napig vállalják a megkülönböztetést, és az üldöztetést.
A 14 éves válaszolónak gratulálok a meglátásához. Komolyan, nagyon jókat írt. Ezen is túl, ha sántít is néhol a véleménye (nem dolgom megítélni), legalább gondolkodik, és ezért tisztelem őt, még ha nem is értek mindenben egyet.
Én 20 éves vagyok. A világnézetem jobbra tart :D. Nekem is voltak hasonló élményeim, de olyan időszakaim nem, hogy dokihoz akartak volna vinni.
Kérlek titeket, hogy a véleményemet ne kössétek a magyarországi pártokhoz, ezek között nincs olyan jelenleg, akire felelős polgárként szavaznék.
Torkig vagyok azokkal a téveszmékkel, hogy a zsidóké a világ. Erre nincs bizonyíték, sajnos vannak emberek, akik ezt elhiszik, esetleg még terjesztik is. Ebben a kérdésben nem az a probléma, hogy akármelyik népé lenne. A hatalom valóban kevés ember kezében összpontosul, olyan kevés emberében, ami egy népet sem tesz ki. Ugyanakkor ha ez a kevés ember érdemei, képességei alapján kapná a hatalmat, és megfelelően használná, ezzel sem lenne gond.
A valódi probléma, hogy ezt sem biztosítani, sem ellenőrizni nem lehet.
A cigánybűnözés léte viszont tény. Az ő körükben arányaiban sokkal nagyobb a bűnözés, ez világos. De az nem megoldás, hogy végigsétálsz Győrben és tömeget irtasz. Ez egy rendkívül nagy, és fontos probléma, aminek a megoldása ránk vár. Sajnos eddig nem jutott sok használható ötlet eszembe. Pedig sürgető a probléma, a helyzet csak rosszabbodik. Mégis, nem szabad indulatból cselekedni. Szerinted azzal meg lenne oldva valami?
És ha még ezek után sem éheztek a véremre, akkor még leírok egy olyat, amiért tuti széttépnétek, ha lehetne. Az egész "faj" dolog, úgy ahogy van, egy hatalmas nagy baromság. Jobb vagy mint egy török, japán, német, szlovák, cigány vagy zsidó? Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Ki vagy te? Még ha egy nép 95 százalékánál jobb vagy, akkor sincs okod, hogy elítéld azt a népet. Mind emberek vagyunk, senki sem tökéletes.
Az emberiségnek, Európának, Magyarországnak sok problémája van. Ezeket a leggyorsabban tán úgy lehetne megoldani, ha mindenkit a saját hibái foglalkoztatnának, és nem a máséi (egyébként ez nem fog megváltozni, amíg az emberiség fennáll, lesznek problémák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!