Aki nemzeti jelképeket hord magán és nemzeti zenét hallgat arra miért mondják rá, hogy szélsőséges fasiszta?
Én például szeretem a Kárpátiát és hasonló zenekarokat,nemzeti jelképet vannak a testemre tetoválva,de nem szidom a zsidókat,nem akarok kiirtani senkit sem, nem olvasom a kuruc infót,nem szítok gyűlöletet.Ettől függetlenül vannak népcsoportok akiknek nem tetszik a kultúrája ,nem szimpatikus, nem fér össze az én elveimmel.De van itt olyan ember akinek minden tetszik?Nekem nem tetszik például a szlovák politika, de megértem hogy miért teszik azt amit tesznek,miért hoznak nyelvtörvényeket, és hogy idézőjelben miért "lehetetlenítik el" a magyar kisebbséget.
Szlovák szemszögből nézve ezek épelméjű ötletek,de én magyar vagyok és nem szlovák, ezért nekem nem tetszik és hiába értem meg miért teszik egyszerűen nem értem ,hogy hogy lehet így bánni egy kisebbséggel.Az se szép dolog,ahogy más országokban bánnak más etnikumú emberekkel,de én nem gondolom,hogy nekem ezzel foglalkoznom kéne mert nekem a magyar az első.Ha mindig más érdekeit tartanám a szemem előtt soha nem haladnék előre.
Ennek ellenére, már sokszor mondták rám,hogy rasszista meg fasiszta vagyok, pedig ez koránt sem így van.Én egy zsidóval vagy cigánnyal is ugyan úgy elbeszélgetek mint bárki mással és majd az után fogok róla véleményt alkotni, és ha ellenszenves számomra az nem a származása miatt lesz hanem a viselkedése miatt.
"Ez azért van mert te bármilyen alapot nélkülözően hírdeted a magyarságodat anélkül,hogy tisztában lennél a valódi származásoddal.Meddig ismered a családfádat?A nagymamádig?Dédszülőkig?"
Ez milyen egy b.romság már? Ennyi erővel nincs egy nemzet sem. Nincsenek angolok, mert ők kelták, szászok meg normannok, nincsenek németek, mert ők vandálok, szászok, bajorok, nincsenek szlovákok mert ők meg csehek és magyarok, nincsenek szerbek, horvátok, mert szinte ugyan azt a nyelvet beszélik stb. A nemzet nem csak etnikai fogalom. Nem találsz te olyan embert, sem itt, sem máshol, akinek ne lenne a felmenői között valamilyen más nemzetiségű, mint aminek ő vallja magát.
10-es! Te paranoiás vagy. Ezek nem az én eszméim, (esetleg a tieid) hogy őszinte legyek, nem is értem miről beszélsz.
És hogy jön ide a pénz? Egy marék gazdag...beszéltem én a pénzről akár egy szót is? Ne erőltess a számba olyan mondatokat, amik nem tőlem származnak. Valószínűleg félreértetted és túlgondoltad a hozzászólásom.
Én csak leírtam a kérdezőnek, hogy én személy szerint mit gondolok erről. Én nem kötekedni járok ide, úgyhogy ha ezután tovább írod a -már megocsáss- paranoid baromsàgaidat, akkor magadnak írod, ugyanis én nem fogok lesüllyedni semmiféle szintekre egy névtelen fórumon, tehát én it most kiszálltam, és befejeztem.
Sajnos ez történik, amikor a szélsőségesek kisajátítják és megcsúfolják a nemzeti jelképeket és a nemzeti érzelmeket. Ma is összefutottam egy ilyennel, konkrétan még államalapító Szent Istvánt is képes volt lemagyargyűlölő majmozni, mer hogy izé Koppány.
Nem irigylem a kérdezőt, mert az emberek többsége ezekkel azonosítja. Mert sajnos majdnem minden szélsőséges úgymond visszaél ezekkel a jelképekkel, de nem mindenki, aki használja jelképeinket szélsőséges.
"Ha meglátják a tetoválàsaidat, vagy meghallják a zenédet, mégis honnan kéne tudniuk hogy te nem olyan vagy, mint a többség?"
- Nem ez a rasszizmus...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!