Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nemzeti jelképeket hord...

Aki nemzeti jelképeket hord magán és nemzeti zenét hallgat arra miért mondják rá, hogy szélsőséges fasiszta?

Figyelt kérdés

Én például szeretem a Kárpátiát és hasonló zenekarokat,nemzeti jelképet vannak a testemre tetoválva,de nem szidom a zsidókat,nem akarok kiirtani senkit sem, nem olvasom a kuruc infót,nem szítok gyűlöletet.Ettől függetlenül vannak népcsoportok akiknek nem tetszik a kultúrája ,nem szimpatikus, nem fér össze az én elveimmel.De van itt olyan ember akinek minden tetszik?Nekem nem tetszik például a szlovák politika, de megértem hogy miért teszik azt amit tesznek,miért hoznak nyelvtörvényeket, és hogy idézőjelben miért "lehetetlenítik el" a magyar kisebbséget.

Szlovák szemszögből nézve ezek épelméjű ötletek,de én magyar vagyok és nem szlovák, ezért nekem nem tetszik és hiába értem meg miért teszik egyszerűen nem értem ,hogy hogy lehet így bánni egy kisebbséggel.Az se szép dolog,ahogy más országokban bánnak más etnikumú emberekkel,de én nem gondolom,hogy nekem ezzel foglalkoznom kéne mert nekem a magyar az első.Ha mindig más érdekeit tartanám a szemem előtt soha nem haladnék előre.

Ennek ellenére, már sokszor mondták rám,hogy rasszista meg fasiszta vagyok, pedig ez koránt sem így van.Én egy zsidóval vagy cigánnyal is ugyan úgy elbeszélgetek mint bárki mással és majd az után fogok róla véleményt alkotni, és ha ellenszenves számomra az nem a származása miatt lesz hanem a viselkedése miatt.

2012. aug. 18. 15:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%
Ők a liberáltak akiket sikeresen kitanított a média és egyéb nyalánkságok.
2012. aug. 18. 16:00
 2/18 anonim ***** válasza:
58%
Az ún. mérsékeltek a legszélsőségesebbek a másként gondolkodókkal szemben, ez így volt, és így is lesz míg világ a világ. Ideje beletörődni sajnos.
2012. aug. 18. 16:05
 3/18 anonim ***** válasza:
47%
Ez azért van mert te bármilyen alapot nélkülözően hírdeted a magyarságodat anélkül,hogy tisztában lennél a valódi származásoddal.Meddig ismered a családfádat?A nagymamádig?Dédszülőkig?Aztán onnantól semmi.Vannak itt olyan eltérő kultúrájú emberek akiknek az őseik mondjuk majd 500 éve jöttek ebbe az országba ilyen alapon pedig magyarabbnak mondhatja magát mint sokan a többségi társadalomból.Lehet a te őseid 150 éve érkeztek az ország területére mondjuk német földről.Akkor miért vagy te magyarabb mint más?Ez az egész származási és nemzetiségi kérdés értelmetlen szerintem.Mi alapján döntöd el egyáltalán ki milyen nemzetiségű?Ha valakinek a felmenői között mondjuk 17 különböző nemzetiségű van akkor minek számít?Ki dönti el ezt és mi alapján?Nem véletlenül az az általánosan elfogadott,hogy mindenki olyan származású amilyennek vallja magát.Vagy csak az életmód és kultúra dönti el?Akkor egy 2 éve érkezett Ugandai menekült aki megkapta az állampolgárságot és beilleszkedett már ugyan olyan magyarnak számít mint te?Maximum a törvény szerint.A legtöbben ezt biztos nem így gondolják,szerintem.
2012. aug. 18. 16:28
 4/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezen az alapon én afrikai vagyok mert állítólag minden ember Afrikából származik.Akkor miért vannak országok?Szlovákiában kik laknak?És Németországban?Vagy Kínában kik élnek?
2012. aug. 18. 16:37
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Emberek laknak az általad felsorolt országokban is.
2012. aug. 18. 16:53
 6/18 anonim ***** válasza:
31%
Akkor miért nem "emberiának" hívják a Földet, határok nélkül? De nem várom a válaszod, itt a kulcs: Eltérő történelmi és kulturális fejlődés. Nehéz elhinni, hogy létezik ilyen, mi?
2012. aug. 18. 16:57
 7/18 Pro Patria ***** válasza:
74%

Kedves 16:28-as:

Magyarnak lenni nem feltétlenül vérkérdés. És amit ez a fiú (férfi?) tesz, egyáltalán nem elítélendő, sőt, és a leggusztustalanabb, mikor valaki azzal ítéli el, hogy kik voltak az ősei 100-150-500 éve.

Mutass nekem valakit, akinek csak honfoglaló felmenői vannak.

2012. aug. 18. 16:59
 8/18 anonim ***** válasza:
24%

Mert szétQrta a libsi média az emberek egy részének az agyát! Aki nem nyal a nyugatnak, aki felvállalja hogy magyar, és nem hisz a globálnyikizmusban, az csak is turbómagyarproli stb lehet.

Miért?

Mert ha nem ezt a nézetet alakította volna ki a nyugat a nem kevés SZDSZ közbenjárásával, akkor ma nem szabadságharcól beszélnénk hanem érdek érvényesítésről, nem vad privatizációról hanem a magyar gazdaság - magyar magánosításáról, nem Brazil cukrot ennénk német importcég közvetítéssel nem Dán meg Német húst ennénk stb.

Ennek köszönhetően sokkal kisebb lenne a munkanélküliség és vele az inaktívak száma, az az kevesebb lenne az adó és magasabb a reálbér.

Kb itt a kör bezárul, hiszen ami itt maradna az embereknél, az nem menne ki külföldre csak úgy ellenszolgáltatás nélkül.

2012. aug. 18. 17:22
 9/18 anonim ***** válasza:
56%

"Akkor ezen az alapon én afrikai vagyok mert állítólag minden ember Afrikából származik.Akkor miért vannak országok?Szlovákiában kik laknak?És Németországban?Vagy Kínában kik élnek?"

Hát épp ezaz. Akkor miért emeled ki annyira hogy te magyar vagy, minek a magyar tetoválások, mikor semmi értelme alapból annak sem, hogy vannak országok. Hiszen mind egyformàk vagyunk.

Egyébként azért húzza a száját a legtöbb ember ha valakin nemzeti jelképet làt, mert igenis a "nagymagyarok" szokták hangoztatni hogy ki kéne nyírni mindenkit aki ide beteszi a làbát külföldiként, ők szoktak àllandóan gyűlölködni, satöbbi (van ilyen a rokonsàgomban is sajnos).

Ha meglátják a tetoválàsaidat, vagy meghallják a zenédet, mégis honnan kéne tudniuk hogy te nem olyan vagy, mint a többség?

Ha egy bizonyos képet mutatsz magadról a külvilágnak, honnan kéne tudniuk hogy nem olyan vagy mint ahogy első ránézésre tűnik?

2012. aug. 18. 17:38
 10/18 anonim ***** válasza:
2%

""ma 17:38""

Teljesen skizofrén az áll liberális filozófiád!

A szabad szellem a sokszínűség elveire épül és annak a tolerálásáról, miközben te a beolvadást szorgalmazod.

Egyószrerüen nem érted, hogy a globálnyikizmus soha nem fogja elhozni a sokszínűség bíborfelhőit.

A globálnyikizmus a humánformálás automatikus a tehetetlenség törvényén alapuló burkoltan erőszakos megvalósítása. Az erősebb kutya alapú formálás, ami arról szól hogy mindenki szürkévé válik és csak egy maréknyi eszméletlen gazdag lesz, meg a milliárdnyi szűkre és mindentől meg és kifosztott "kisegerei"!

2012. aug. 18. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!