Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig fognak még butulni a...

Meddig fognak még butulni a magyarok?

Figyelt kérdés

Bevallom én is azok közé tartozom, akik a '90-es években annyit röhögtek az amerikaiak butaságán, meg mikor összekeverték a térképen Ausztriát Ausztráliával, stb.

De legyünk őszinték: mostmár nem jövő időben kell beszélnünk, Magyarországra is eljött ez a világ. Egy dolog, hogy a magyar nép erkölcsileg 0, de most már értelmileg is a béka feneke alatt vannak. Nem lehet külső körülményket okolni, önálló döntéshozatalra képes lények vagyunk, mindenki maga választ, hogy iszik és bulizik vagy tanul és művelődik. Az emberek Magyarországon mégis iszonyatosan buták. Vannak közöttük akik csak szakbarbárok, tehát valamihez értenek, és csak általános kérdésekben hülyék, de a többség sajnos agyilag zokni - függetlenül attól, hogy melyik pártra szavaz. Mi lesz így 10-20-30 év múlva, vagy mi történne ha egy katasztrófa érné Magyarországot? Fejlődőképes lesz így egyáltalán a magyarság, vagy megmarad egy 19.-20. századi nép értelmi szintjén ami elviseli a kívűlről jövő újjításokat, de nem fogja fel azok súlyát? Lehetne valahogy szerintetek 21. századi módszerekkel javítani ezen az elbutuláson? Csak mert én a Nyugat-európai népeknél nem tapasztaltam ilyesmit, pedig volt alkalmam néhányszor járni Franciaországban, Olaszországban, Svájcban és Németországban is. Az oktatásügyön kéne változtatni vagy lehetne valahogy általánosságban a kultúra felé terelni az embereket?

2012. aug. 17. 17:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Valaki előttem jól mondta: Ez a vadkapitalizmus. Ezt annyival egészíteném ki, hogy fogamzásgátlásnak is a legjobb a kapitalizmus:)
2012. aug. 17. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!