Magyarok és romák fog ki fog törni polgárháború?
Ki fog.
Még pár Bándy Katához hasonló brutális gyilkosság és történni fog valami.
De nem baj.Ez kell hogy felébredjen a magyar végre és végre sterilizálja ezt az országot.
Élnek itt kisebbségek mint németek , kínaiak.Nem mindenki szereti a kínaiakat sem de ők legalább dolgoznak és nem kötnek bele az élő fába is.Elvannak.
Nem Magyarország lesz az egyetlen ország ahol ki fog törni.
Nyugaton is vannak gondok a muzulmánokkal.A németeknek meg az osztrákoknak meg már a tökük kivan miattuk , erősödik a jobboldal.
Egy egész Európa szintű polgárháború lesz , remélem.Európa végre megtisztul.
Szerintem is lassan ki fog alakulni valami . Mert a cigányok most már nagyon sokat megengednek maguknak mivel a kormány(ok) nem tettek illetve tesznek a megakadályozásában . De az nagyon felháborító hogy ártatlanokat megerőszakolnak , kirabolnak és megölnek mivel nem lép fel senki keményen fel ellenük és a bűnözés csak növekedni fog .
Viszont párttól függetlenül talán a jobbik aki csinálna valamit és ezért sokan pártolnak mellé .
Én őszintén megmondva nem elfogtam volna Kata gyilkosát hanem a egyből agyon lőttem volna . Persze tudom vannak normálisan dolgozó cigányok akik nem bűnöznek de ez nagyon kevés és talán ha 2%-a tartozik ebbe a csoportba .
Normálisak vagytok?
Kell a francnak polgárháború.
Még van jó 10 évünk, hogy megállítsuk őket, meg a szaporodásukat.
Utána meg már csak a beolvadás vagy az elvándorlás marad a magyaroknak.
Nem kell hozzá sok pénz.
Kés , vasvilla , basaball ütő és minden egyéb szerszám megteszi fegyvernek.
Pár hónap alatt rend lenne ebben az országban.A bűnözési ráta nagy mértékben lecsökkenne az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!