Magyarok és romák fog ki fog törni polgárháború?
Én még fiatal vagyok, alig két éve végeztem el az általános iskolát, nekem is voltak cigány osztálytársaim. Volt aki azért belédkötött mert "mi van? mit nézel?" és volt olyan akivel normálisan el lehetett beszélgetni. Mondjuk úgy 30% a normális a többi meg nem tud mást csak lopni, csalni, rombolni. Aztán ránézel a kis elsős-másodikos pulyára és meglátod hogy tízszer durvábbak, főleg ha hordában járnak. Ha ezek a 6-8 éves taknyok felnőnek na akkor lesznek majd a bajok. Írni-olvasni nem tudnak de a többi kis taknyostól veszik el az uzsonnát, pénzt.
Szerintem ez nem maga a cigányság hanem a neveltetés kérdése, mert oké-oké hogy sokan szegények, de ha szegény vagyok nem arra nevelem a gyereket hogy lopjon, gyilkoljon, romboljon hanem megpróbálok legalább neki egy jobb élet lehetőségét biztosítani. Legalábbis ha szülő lennék biztosan így tennék
60
Igen, te leszel a hmcs, és katanával fogsz rohangálni, napszemüveget és bőrkabátot viselve. A golyók majd lepattannak rólad, vagy te annyira kemény.
Ha kitör a polgárháború azzal senki sem nyer?
Végül is halottam összeesküvői elméleteket, hogy a zsidóságot ide telepítik. Polgárháború pedig pont jó, hogy megfogyatkozzon a lakosság.
(most lusta vagyok, gyorsan a wikiről egy definíció)
"A polgárháború a politikai hatalomért vívott háború egyazon kultúrához, társadalomhoz vagy nemzethez tartozó csoportok, pártok között.
A polgárháború célja lehet a politikai hatalom megszerzése, a társadalmi berendezkedés radikális megváltoztatása. A szemben álló feleknek kulturális, szociális, vallási, politikai vagy gazdasági téren ellentétes általában eltérő nézeteik vannak a polgárháború által érintett ország, terület vagy népcsoport vezetéséről, közigazgatásáról és értékeiről."
A fenti ismérvek, világosan megfogalmazott célok közül melyikkel rendelkezik a (valóban nem egységes) cigányság?
Másodszor: polgárháború fegyverek nélkül?
A civil lakosság teljesen fegyvertelen.
Igen! Én 2 esetleg 3 év múlvára saccolom.
Én ezzel egy időpontba teszem Magyarország gazdasági felvirágozását, (illetve az EU kizárást)
Én nem vagyok rasszista, csak a tényeket mondom ki!
kpetike0702!
És konkrétan mik lesznek a cigányok követelései pl. a magyar közjog, magánjog átalakítása terén? Ne vicceljünk.
Mert az, hogy csoportosan felkerekednek karóval, kapával, kaszával és fosztogatnak, míg a magyarok megpróbálnak védekezni - nos ezt nem nevezném polgárháborúnak.
Ilyen az állatvilágban is előfordul.
"Másodszor: polgárháború fegyverek nélkül?
A civil lakosság teljesen fegyvertelen."
56-ban sem rendelkezett a civil lakosság fegyverekkel, aztán valahogy mégiscsak fegyverhez jutottak, ráadásul nem is kevesen. Raktáron ma is több tízezer fegyver van, de lehet, hogy több százezer, hiszen a szocializmusban csak úgy kígyóztak a fegyverek és a keleti blokk felbomlása után elég nagy készletek meg is maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!