Miért olyan hihetetlen sokaknak, hogy becsületes munkával is lehet több százezret keresni? (4-800ezer)
Sőt. A legjobb átlag és a legrosszabb átlag között 100 ezer forint eltérés is lehet. ennyit számít, hogy Pest vagy a vidék közül rosszabb egy megye.
A legjobb átlagfizetés a nyugati és északi megyékben található. A legrosszabb a keleti.
Amúgy hol volt az a pont, ahol elfogadtuk azt a tényt, hgyo lehet tisztességesen több száz ezret keresni informatikusként? (illetve még 1-2 szakma)
Mert az elején itt jó páran mondták, hogy az "fizikai" képtelenség. Mostanra meg már eljutottunk addig, hogy elfogadjuk, hogy vannak akik jól keresnek.
ÉS egy fontos kérdés. Kinek állna érdekében meghamisítani az összes felmérést? Egyáltalán mit nyernének vele? Jobb lesz valakinek tőle? Mindannyian tudjuk a választ, hogy senkinek se.
A fizetések gondolatbeli eltérése erősen függ attól, hogy hol élünk (mint írtam) és, hogy milyen rétegeket ismerünk.
Az ismertségi köröm a alsó-középosztály/közepes-középosztály adja. Azok akik képesek a gyereküknek azért egy diplomát a kezébe adni. (és ebben van tanár, pék, vasutas, stb). Persze mikor a kiugró informatikus fizetéseket nézzük, ne felejtsük, hogy ez a fővárosban van. HA ma valaki jóval az átlag fölött akar keresni annak erősen ajánlom Pestet.
Miért a görögök szerintem miért kamuztak be az EU-nak fals adatokat, beszámolókat. Jobb lett valakinek? Nem. És akkor most a sza@ros statisztikai adatoknál súlyosabb dolgokról beszélünk.
Azért hamisítanak, ha hamisítanak, mert jól hangzik és kifelé is kutatni kell valamit. De már lassan többet írsz a topikodba mint a kérdezők, szerintem írjál inkább könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!