Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan hihetetlen sokakna...

Miért olyan hihetetlen sokaknak, hogy becsületes munkával is lehet több százezret keresni? (4-800ezer)

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 09:36
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/203 anonim ***** válasza:
77%

Figyu kérdező!

Neked fizetnek ezért?

Leírtuk mért tart(hat)juk hihetetlennek. Nem kell a világ összes meghamisított statisztikai adataiból álló cikkét bekopizni. Nyilván van aki olyan helyzetben van amit leírtál és tisztességes, nem lehetetlen, de nem általános. Ezen van a hangsúly.

Itt olyan emberek válaszolnak akik dolgoznak és tudják mennyit keresnek milyen végzettséggel, ezzel szemben Te végig az ismerőseidről írsz.

Örülj, hogy téged jól fizetett boldog emberek vesznek körül.

Nem értem miért erősködsz, kaptál választ. Most mit akarsz még mindenki verje magát csalánnal mert nem lett programozó és nem ment a HP-hoz dolgozni vagy mi? Vagy most pótfelvételi van van informatika karon és embereket toborzol?

Örülünk, hogy pozitívan állsz a jövőhöz és az élethez, de nem kell minket meggyőzni, mert igazából nincs miről.

2012. aug. 7. 16:53
 82/203 A kérdező kommentje:

"Tudjuk, hogy vannak ilyen fizetések, igen. Én is bőven 400 felett keresek. Anyám viszont a 70 ezer forinttal nem sok mindent tud kezdeni.

És szerintem abból a kategóriából van a több, ahol anyám van. Ezt nem mellesleg már régóta próbálják veled megértetni, csak nem veszed az adást.

"

Viszont a statisztikai hivatal is így számol. AZ alapján nem havi 70 ezer a fizetés. Ezért átlag, mert a többség azt kapja. Az én anyámnak pl pontosan annyi a bruttó fizetése mint ami az átlag. (+-pár ezer forint) És ő nem valami irodavezető vagy más, hanem vasúti alkalmazott.

2012. aug. 7. 16:53
 83/203 anonim ***** válasza:
36%
bizony
2012. aug. 7. 16:54
 84/203 anonim ***** válasza:
62%

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Gratulálok!!! Megnyerted a legfárasztóbb embernek járó különdíjjat ezen az oldalon !!!!!

2012. aug. 7. 16:56
 85/203 anonim ***** válasza:
100%

Egy pályakezdő bruttóban olyan 280-300 ezret kap programozóként. Csak nézd meg a cikkeket. MA a legjobb pályakezdő bért az informatikusok kapják és ezután is nekik van az egyik legkiemelkedőbb bérezése.

Akkor ne cikkeket meg statisztikákat linkelj, hanem valós ilyen állást. Akkor talán elhiszem neked.

2012. aug. 7. 16:57
 86/203 A kérdező kommentje:

ma 16:53

De végre eljutottunk addig, hogy végre nem valami hihetetlen dologra gondoltok mikor arról írok, hogy van aki tisztességes munkával kap százezreket.

ÉS amúgy meg kinek állna szándékában a statisztikai adatokat meghamisítani? Ha hamis adatokat közölnek akkor valami jobb lesz?

És itt az átlagot kell figyelembe venni. Nem azt aki 60 ezret kap és nem is azt aki 1 milliót.

ZAZ átlag pedig 200 körül van. A legtöbb irodai alkalmazott ezt kapja. ÉS sok más munkakörben is fizetnek ennyit. PL a cnc. A városban ekkora fizetést adnak már a kezdőknek.

2012. aug. 7. 16:59
 87/203 A kérdező kommentje:

"Egy pályakezdő bruttóban olyan 280-300 ezret kap programozóként. Csak nézd meg a cikkeket. MA a legjobb pályakezdő bért az informatikusok kapják és ezután is nekik van az egyik legkiemelkedőbb bérezése.

Akkor ne cikkeket meg statisztikákat linkelj, hanem valós ilyen állást. Akkor talán elhiszem neked."

Van olyan állás ahova kiírják a fizetést? Max a minőségét. (pl kiemelkedő, magas, stb)

[link]

Ha nem a cikkeket lehet felhozni példának akkor mit? Gyűjtsek össze millió bérszalagot? És megint visszatértünk az eredeti állapothoz. NEm lehet elhinni, hogy van akinek ilyen a fizetése. És miért?

"Mer mi Magyarországon élünk és itt mindenkinek szarul kell keresni. Olyan nincs, hogy valaki ne éhbérért dolgozzon."

A médiában se azt hallod, hogy van aki jól él hanem, hogy ő milyen szarul él, meg ő is.

2012. aug. 7. 17:04
 88/203 anonim ***** válasza:
77%

Még mindig a baromságaidat írod, kérdező?! A saját hülyeségedben buktál el!

Ha csak olyan kevés ember képes rá, hogy informatikus legyen, akkor ezzel te magad árultad el, hogy az emberek túlnyomó többségének lehetetlenség tisztességes munkával sok pénzt keresni.

Most is csak azt bizonyítottad be, hogy te vagy itt a troll.

2012. aug. 7. 17:07
 89/203 A kérdező kommentje:
Ez kb olyan vita mint, hogy milyen az elhelyezkedési esélyek. AZ informatikusok aránylag könnyen helyezkednek el, mert hiány van belőlük. Erre egy másik kérdésnél, volt aki éppen ennek az ellenkezőjét mondja. Mert olyan nincs, hogy valamiből keressék az embereket. Itthon csak munkanélküliség van.
2012. aug. 7. 17:09
 90/203 A kérdező kommentje:

"Ha csak olyan kevés ember képes rá, hogy informatikus legyen, akkor ezzel te magad árultad el, hogy az emberek túlnyomó többségének lehetetlenség tisztességes munkával sok pénzt keresni"

Hol írtam azt, hogy az emberek túlnyomó többsége sok pénzt keres?

Azt írtam, hogy kevesen alkalmasak informatikusnak, de azt sehol se említettem, hogy sokan sok pénzt keresnek. Mint a kérdésben is benne van, hogy van aki becsületes munkával keres több százezret.

Amit írtam, hogy a többség nettó 100-at megkap. Ez egyáltalán nem sok, sőt...

Vagy írtam valahol, hogy a többség több százezret keres? Nem. Azt írtam, hogy programozók kapnak ennyit, de azt nem, hogy mások is. (persze van még 1-2 szakma ahol lehet)

2012. aug. 7. 17:14
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!