Köztársasági Elnök személye sérthetetlen. Ez mi? Úgy
tarkón lőném hogy az hihetetlen.
Figyelt kérdés
Kinek képzeli ez magát?Ilyen nem való az országba..Orbán meg mehetne vele együtt,még hogy nem sérthető a személye,csak azért mondja ezt,mert ő szavaztatta meg,hogy trónra kerüljön..
Mi a véleményetek erről a "sérthetetlen" dologról?
Az a baj, hogy te egy oltári primitív ember vagy és csak irigykedsz? zavar?, hogy sérthetetlen. Sosem leszel olyan szinten, hogy ezt a dolgot megértsd, a náci tarkón lövős csökött agyaddal.
2012. ápr. 1. 11:27
2/20 anonim válasza:
Tudod, vannak olyan jogi dolgok, amiket te nem értesz...
A halalbuntetes nem veletlen a vilag legtobb orszagaban nem elfogadott buntetesi modszer.Vegulis o sem olt meg senkit, mar ha csak ebbol is kiindulsz, is hulyeseg az otlet, a halalbuntetes emberhez meltatlan cselekedet, plane ilyenert.Tudom h a Jobbik azt szajkozza vissza a halalbuntetest, de ha belegondolsz regen sem(amikor meg mindenutt a halalbuntetes volt az elfogadott)volt kevesebb bunozes, korrupcio stb.
Egyebkent en csak egyszeruen kiutasitanam az orszagbol, mehetne Alaszkaba a Szaharaba vagy Kanadaba ,( mert pl. a legtobb menekult oda megy)...amugy en ertem miert vagy felhaborodva, hat sztem a koztisztviselok szemelyenek csak addig kene serthetetlennek lennie, amig az erkolcse is serthetetlen valakinek....sztem ilyen egyszeru a keplet.
2012. ápr. 1. 11:42
5/20 anonim válasza:
smitt egy SENKI
2012. ápr. 1. 11:42
6/20 anonim válasza:
Elég szomorú,hogy ebben a helyzetben sérthetetlen,és effektíve azt csinál amit akar.Görcsösen kapaszkodik a bársonyszékhez meg az evvel járó luxushoz.Ugye nem gondoljátok,hogy az elnökségi pozició érdekli ennyire?
2012. ápr. 1. 11:43
7/20 anonim válasza:
Mégis én a jogot nem értem,hogy lehet bárki is sérthetetlen?
Ugyanúgy csak egy húskupac mint bárki más,fogja a golyó,penge,akármi,akkor mégis mitől különb?
Mivel ér többet mint akárki más?
Kinek képzeli magát?
A Kripton-ról jött tán?
egy büdös csicsk@!!!!!!!!!!
2012. ápr. 1. 12:10
8/20 anonim válasza:
SP-t ki kellett volna tüntetni nem elzavarni kell hisz sokáig tudta titkolni a lopott cuccot. Gondoljatok bele ha Mszp-s lett volna SP akkor hamarabb kiderült volna és már a fidesztől nem lenne ott mert a fideszt addig ette volna a fene amíg ki nem pacérolják onnan a lopott cuccával együtt. De mivel fideszes így az a kö..ög selmeci szerint le van zárva az ügy tiszta röhej nem?
2012. ápr. 1. 12:14
9/20 anonim válasza:
Az egyenlők közt is mindig vannak egyenlőbbek. Mentelmi jog a képviselőknek, sérthetetlenség a közt. elnöknek. Nem testszik? Nekem sem. Tudunk ellene tenni valamit? Elmegyünk.
2012. ápr. 1. 12:45
10/20 anonim válasza:
Pont az ilyen ócsároló sza*házi tömegek miatt kell sérthetetlennek lennie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!