Mennyire tapasztalod a környezetedben az ún "elszegényedést"?
Mennyire tapasztalod a környezetedben az ún "elszegényedést"?
Mennyire tudtok megélni a jövedelmetekből,mire telik,szerintetek szegényebbek lettek az emberek?
Fog nőni az ún társadalmi szakadék hogy a szegényebbek még szegényebbek a gazdagok még gazdagabbak lesznek?
Körülbelül mikor lehetett jobban megélni:Jelenleg vagy 10-20-30 éve?
Szerintem 10 éve.
Én egyébként nem tapasztalok elszegényedést , Sopronban élek.Itt a nyugati régióban más a mentalitás.
Nem nőnek a társadalmi különbségem úgy érzem. Több vállalkozó ismerőseim szerint nem megy jobban az üzlet mint 10 éve.
Azt hogy a többi régióban mi van azt csak hallásból tudom.
Miközben a kisemberek egyre inkább rákényszerülnek a legolcsóbb és ezáltal egészségtelen élelmiszerek vásárlására vannak akik luxus körülmények között élnek a kisemberek keservesen megkeresett adóforintjaiból.
A TV ben ma volt egy riport amiben arról beszéltek hogy a kormánytagok gyerekei óvodai támogatásként egy évre egymillióegyszázezer Forintot kapnak, ugyanezen a címen az egyszerű halandók gyerekei mindössze kétszázezer Forintot kapnak egy évre.
én borsodi vagyok, és igen, tapasztalom, mi se tehetjük meg azt, amit 4-5 éve, aminek egyszerű az oka, a fizetés nem nő, az árak viszont igen
ezt nem értem, ezt mások nem tapasztalják, vagy is az előttem szólóak?
Nekem 3 év alatt az 1/3 ára estek vissza a megrendeléseim.
az az, keményen érzem hogy merre is tartunk.
Ez nem picsogás, ez a való világ.
Bár én Debreceni vagyok, és persze itt is vannak újgazdagok akiknek 3-400e ide vagy oda nem számít, de az emberek nagy részének rohamosan csökkennek az életfeltételei.
Hatalmasat, legalább 20-25% ot nőttek az alapvető életfeltételek fenntartásához kötődő árak, a megrendelés hiánya meg akkora felesleges versenyt ár hozott ami már nem is reális és 100% ban a minőség rovására megy.
Hiszen ha az árak már dönpingen vannak, akkor valahonnan csak ki kell sajtolni a hasznot. Lassan tényleg csak az okoskodásnak és félbűnözésnek van értelme, mert munkából "errefelé" egyre kevesebben élnek meg.
""Sir Butcher válasza:
Szabad megkérdezzem hogy te mivel foglalkozol hogy ennyire elkerült "EDDIG" a válság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!