A telefonadót tényleg áthárítják?
Én 30-as vagyok, de még semmi üzenetet, sms-t, se semmit nem kaptam az adóval kapcsolatba, ez hogy lehet?
Választ várok ! Inkább a ballibek véleményére vagyok kíváncsi!!
Mi a helyzet a naaagy telefonadóval? Tényleg a szolgáltatók fizetik?
Az én válaszom: IGEN!
De legalább Matolcsy nem tadadja, hogy nekünk kell fizetni:
"Mindegy, akkor is ballib hazudozások amiket itt írtok...HVG, INDEX, ORIGO, NOl, 168óra szócsövek... :D"
Meg különben is, a Te apukád az erősebb!
Miért nem a strandon dömperezel inkább? Ekkora elméhez, az illik jobban.
A voda a legszarabb szolgáltató, ez tény, nem csoda, hogy ebből van a legkevesebb.
Privátbankár, Stop....ezazzzz, méég!!
Még egy kis ballib figyelőnet, meg hir24, ATV meg népszava, és lassan meg is lesz a kormányellenes médiakollekció! :DD
"Privátbankár, Stop....ezazzzz, méég!!
Még egy kis ballib figyelőnet, meg hir24, ATV meg népszava, és lassan meg is lesz a kormányellenes médiakollekció! :DD"
Jól van abbahagyhatod. Neked minden oldal ami nem a fidesz hazugságát mondja az ballib. Honnan másoljunk? Hírtv? Ők nem írják le.
De miért lenne hihetetlen, hogy áthárítják???? Mert a fidesz nem ezt ígérte? Kérdem én, hogy a fidesz nem szokott hazudni? De is nem is kicsit.
Kérdező mit vársz? Éljenezzük Orbánt mert egy újabb adót találtak ki, amit természetesen áthárítanak ránk?
Kell a pénz a felcsúti stadionra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!