Lesz vagy 100.000 ember Magyar Péter budapesti tüntetésén március 15-én?
Figyelt kérdés
Szegeden tegnap 15.000 ember volt. Ilyen arányokkal akár 200.000 ember is meglehet majd.ma 14:26
2/18 anonim 

válasza:

És akkor mi lesz? Sétálgattok, énekeltek? Balhét csinálni gyávák vagytok.
4/18 anonim 

válasza:

Szégellhetné magát az a tróger, hogy ennyit ér neki egy nemzeti ünnep! Ti meg ezt akarjátok vezérnek...
5/18 anonim 

válasza:

Az ellenzék legnagyobb vezetője 2 éve fideszes volt. Hatalmas ez bohóc nép.
6/18 anonim 

válasza:

A ballibek csak énekelni meg sétálgatni tudnak. Nekik ez a tüntetés. 2006 megvan? Még harckocsit is loptak a jobboldali tüntetők. Rendes, férfias fellépés volt.
8/18 anonim 

válasza:

Szóljatok, ha valami nagyobb balhét terveztek. Sima tüncikézés engem se érdekel.
9/18 anonim 

válasza:

Nem.
30-40 ezer lesz a maximum.
Csak könyörgöm, mossatok fogat előtte, mert különben iszonyatos lesz a bűz!!!!🤮
10/18 anonim 

válasza:

4: én még emlékszem, a kartársaid mit műveltek 2006 és 2010 között minden nemzeti ünnepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!