Mindig azon dől el, hányan mennek el. Toro önmagában nem vonz tömegeket.
2021. márc. 5. 22:17
2/11 anonim válasza:
Toro azt éri el, hogy bomlasztja a jobboldalt. 😡 Már ezek is a komcsik kezére dolgoznak?
2021. márc. 5. 22:24
3/11 A kérdező kommentje:
Mért bomlasztaná a jobboldalt?
A legtöbb ember akár bal akár jobb oldali nem hisz a vírusról elmondottakban vagy már elege van belőle.
2021. márc. 5. 22:27
4/11 anonim válasza:
mindenkinek elege van, de ez egy szükséges rossz, hogy még kevesebben halljanak meg, vagy kapjanak súlyos, hosszabb távú szövödményeket. Nekem is elegem van, én is vissza akarom kapni a régi életemet, és vissza akarom kapni apukámat, akit elvitt a vírus, pedig nem volt idős. Hidd el, mindenkinek elege van, de ha nincs korlátozás, akkor az én esetemet nézve, anyámat is megfertőzi valaki a boltba és elviszi őt is a vírus.
Bírni kell, hogy ők és még sokan mások velünk maradjanak.
2021. márc. 5. 23:33
5/11 anonim válasza:
a kérdésedre válaszolva, ez egy látszat tüntetés, ami ebben az országban megy, az már közröhejes!
2021. márc. 5. 23:34
6/11 anonim válasza:
Remélem, minden rendben lesz, és nem fognak rendbontók közéjük férkőzni.
2021. márc. 5. 23:56
7/11 anonim válasza:
O a harmadik aki megprobalja. Az elson voltak 300-an, a masodikon 1500-an. Ezen lesznek 7500-an, ha ilyen gyakorisaggal szervezik a tunteteseket, talan 22-re osszegyulik egy tenyleges tomeg.
2021. márc. 6. 01:07
8/11 anonim válasza:
Talán.
2021. márc. 6. 10:07
9/11 anonim válasza:
A 4-es egy fideszes troll. Nem halt meg senkije vírusba 😂
Tulajdonképpen érzi Toroczkai hogy nagyot gyengült a fidesz és minden bizonnyal bukni fog. És mivel nem lesz rá szüksége előremenekül.
2021. márc. 7. 02:59
10/11 anonim válasza:
#9 Oreg te Nagyon nem vagy kepben a jelenlegi politika helyzettel. Es most nem arra gondolok, hogy azt irtad bukni fog a kormany, mert esely arra is van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!