Miért orosz fiatalokkal reklámozzák hogy , magyarnak lenni milyen jó?
Figyelt kérdés
tegnap 23:18
1/7 anonim válasza:
Nem tudom mi a magyar neve a stock videóknak, képeknek. A lényeg az, hogy ha akarsz csinálni pl. egy ilyen reklám videót akkor felmész egy ilyen oldalra, letöltesz pár videót ami neked témába vág és azokból ollózod össze, így nem kell saját fogatást csinálj pl. arról, hogy egy fiatal lány szépen mosolyog és befőttes üvegeket pakol.
pl. Hide the pain Haroldról is ilyen stock fotók készültek, amiket nem reklámra hanem mémekre használtak fel.
2/7 anonim válasza:
Hazugságpropaganda! Akkor is hazudnak ha kérdeznek.
3/7 anonim válasza:
Mert Moszkvából irányítják az országot, és minden orosz.
4/7 anonim válasza:
Valószinűleg nem találtak olyan magyart, aki ezt hitelesen eltudná játszani.
5/7 anonim válasza:
Ha nem lett volna bekeretezve hogy mit nézzek, hol van az orosz felirat akkor én pl észre sem vettem volna. Szóval kicsit erős ezt így túlgondolni
6/7 anonim válasza:
Nem mindegy kivel reklámozzák? Ez már tényleg a mindenbe is belekötünk kategória... Azt hiszed a reklámokban lévő árvák tényleg árvák? Vagy a tolószékes egy sorozatban valójában is rokkant? A reklámokban vagy színészek szerepelnek, akik eljátszanak valamit, vagy ahogy az első írja, stock fotókat, videókat használnak fel rá. Sok reklám pl. ugyan azzal a zenével megy, ami van hogy nem is illik a termékhez, egyszerűen azért, mert azt tudták olcsón megszerezni. Ilyen apróságokon azért ne kelljen már szörnyülködni.
7/7 anonim válasza:
Mert Magyarnak lenni nem jó. Az oroszokat meg gonddolom erőszakkal veszik rá erre a...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!