Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem toloncolják már ki...

Miért nem toloncolják már ki a vendégmunkásokat? Mikor lép a kormány?

Figyelt kérdés

Kaposváron nőket zaklatnak (persze ilyenkor Menczer gyáva)

https://www.youtube.com/watch?v=XtAGCLWZ1v8

Pesten fegyverrel fenyegetik a népet

[link]

Sok helyen garázdálkodnak ,félelmet keltenek, elveszik a munkát és lenyomják a béreket.

tegnap 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne lép a kormány? Lépett. Behoztak 120 ezer migrit és még többet fognak. Hiszen ők megmondták, hogy "Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!"
tegnap 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Azok a régi szép idők, amikor régebben ki lehetett írni egy király migránsos kérdést Németországról, hogy igaz hogy magasak a bérek, de a migránsok így meg úgy terrorizálnak mindenkit. Szörnyű lehet köztük élni.

Most meg már.. Nemrég jártam Berlinben, meglepően sok a fehér Budapesthez képest.

tegnap 22:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Teljes lezüllesztik az országot!
tegnap 22:59
 4/9 AzImi ***** válasza:
Sokat nem tudnak tenni, mert ha annyi embert kitoloncolnak akkor abba sok gyár tönkre menne.
tegnap 22:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Senkit nem érdekel inkább a gyár menjen tönkre mint a magyar emberek.
tegnap 23:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ők hozták ide őket, miért toloncolnák ki?

Most persze megy a szemfényvesztés, hogy ki lesznek tiltva, de valójában sosem lennének a fidesz által kirakva.

A meglévő szerződések megmaradnak, aztán ha meglenne a választás 26-ban, akkor visszavonnák a korlátozást és kész. Kellenek a gyáraikba mert olcsóbban robotolnak mint a magyarok. A magyarok meg dögöljenek éhen, de fontos hogy előtte leszavazzanak a fideszre

tegnap 23:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Rettenetesen magyar ellenes lett a Fidesz!
tegnap 23:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Rettenetesen magyar ellenes lett a Fidesz!"

Dehogy lett!

Ezek mindig is ilyenek voltak, kár ha ezt korábban nem láttad

2010-ig én is azt hittem jobboldaliak, de aztán láttam mit csinálnak kormányon és kapcsoltam. Sosem voltak jobboldaliak

tegnap 23:39
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Csak a szociális konzervativizmus van nekik, amiben a család is inkább egy eszköz náluk, a többi meg csak látszat populizmus. Minden másban megbuktak mint jobb oldaliak. Orbánból kiiundulva, neki teljesen mindegy hogy jobb vagy baloldaliak, csak legyen minél tovább hatalma, mivel a közpénz lapátolás jó üzlet rövid meg hosszú távon is, főleg ha saját és haverok zsebébe megy, és jól tudja magát előadni a színészi képességeivel a népének, akik imádják. Viszont az állami egészségügy, oktatás leamortizálása és a magánkórházakra, iskolákra váltás, tehát piaci alapúvá tenni mindent egy jobb oldali eszköz, ők elkezdték ezt kiépíteni, csak nincs mögötte fizetőképes társadalom, viszont hitelfelvételek már vannak hogy tudják használni az magánkórházakat. Itt tartunk most.
ma 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!