Fideszesek! Miért bíztok meg Orbán Viktorban?
Figyelt kérdés
Mik azok az intézkedései, ami nektek tetszik, és miért?2012. aug. 4. 06:56
21/42 anonim válasza:
Én nem tudom. Valaki itt írt az egykulcsos adóval kapcsolatosan. Gondoljatok már bele, akik milliókat keresnek havonta, mi nekik az a pár százalék? Ha én lennék a miniszterelnök, tuti, hogy a gazdagabbaktól több adót szednék. Kezdeném magammal. Csökkenteném a politikusok bérét először is. Milyen dolog az, hogy olyan intézkedéseket tesznek, amivel az ország egy részét a sárba tiporják? Mondjuk ki nyugodtan a Fidesz a gazdagok, nagyurak és már az elmebetegek pártja is. Na de, hogy ennyi legyen belőlük az országba.!! Mondjuk ez nem is gond, szíve joga mindenkinek, hogy arra szavaz akire akar.
22/42 anonim válasza:
De utána ne sajnáltassa magát. Mert megérdemli, amit kap tőlük.
23/42 anonim válasza:
Én amióta a magyar politika rovatban érvelek normálisan a fidesz mellett, tényeket felsorakoztatva, akármit mondok, le vagyok pontozva, 78 százalékos voltam, most nézzétek meg... Szánalmas... Orbán igen, rosszul csinálja most az oktatáspolitikát, és a tanárok, orvosok bérét is fel kéne emelni jelentősen, hogy megérje itthon dolgozni, mert itt is meg lennének becsülve, nem úgy mint ma. DE kiforgatjátok a szavait, és ökörségeket állítotok. Azt mondja Orbán: Magyarország a dolgozók állama lesz! Érti ez alatt, hogy nem fog segélyt küldeni azoknak akik sz@rt se csinálnak egész nap, csak kiskapukat keresnek a rendszerben. Ezt úgy fogjátok fel, hogy mint kínában, éhbérért fogtok a gyárban melózni napi 18 órában. A pénzért igenis DOLGOZNI kell. Matolcsy azt mondja, 47 ezerre csökkentik a segélyt, ezzel is sok pénzt megtakarítva az állam számára, elvéve a nem dolgozó, haszontalan emberektől, és azt mondja, hogy aki 20 ezerből rejtélyesen megélt (lopás, bűnözés), annak talán a 47 ezer sem lesz gond. Erre úgy fogjátok fel hogy azt mondta: Magyarországon 47 ezerből jól meg lehet élni! Ezzel magatokat minősítitek le. Akit ismerek és jobboldali, mind értelmes, intellektuális alak, aki érvelni tud. Akit ismerek és baloldali, az csak mocskolódni, és hozzáértés nélkül magyarázni ökörségeket. Saját tapasztalat:) Most jöhet a lepontozás.
24/42 anonim válasza:
Ja és elfelejtettem mondani, lássatok már tovább az orrotoknál! Ne annyit fogjatok fel a helyzetből hogy megint drágult a tej, és megint csökkentették a fizut, nézzetek a probléma mögé, ki az oka ennek? Elárulom a nyolc éves MSZP hatalom, tönkretettek mindent, az egész országot. Ha most megint megválasztjátok ugyan azokat, megint kő kövön nem marad. Elvesznek a családi pótlékkal kezdve mindent, tovább hajtják az országot a csőd felé, ami majdnem be is következett amíg ők voltak hatalmon.
25/42 anonim válasza:
Miért kiben kéne bízni?
A Fideszen belül úgy tudom nincs jelenleg másik miniszterelnök-jelölt.
Nem hibátlan Ő sem,de a társadalom felé történő jó szándéka érezhető.
Ez nekem mindennél fontosabb.Ezért van a bizalom.
26/42 anonim válasza:
27/42 anonim válasza:
28/42 anonim válasza:
Engem is lepontoznak állandóan,mert Fideszes vagyok.
29/42 anonim válasza:
Úgy fest már ez az egész honlap,hogy ha itt bárki a Fideszről,meg Orbánról jót mer írni,az egy hülye lesz automatikusan.
Miféle lap ez.Ez egy teljesen tárgytalan balos szócső
"tube",ahogy ők mondják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!