Fideszesek! Mivel magyarázzátok?
Már Kövérnek is leesett a tantusz:
"Kövér előadásában kitért arra is, hogy véleménye szerint a mögöttük hagyott időszak eredményei egyelőre szimbolikusak, a gazdasági teljesítőképesség nem sokkal áll jobban, mint 2010-ben."
Nagy reménnyel indultak neki az emberek a 2. Orbán-kormánynak, most meg még jelei sincsenek, hogy jobbra forduljon a helyzetük.
Engem nem zavar. Nekem itt is jó - csak magadon múlik, hogy milyen helyzetbe hozod magad.
Külföldön sincs kolbászból a kerítés. Lehet ott dolgozni, de ott sem könnyebb. Ha nekik ez jobb - szívük joga.
Az EU-nak az a lényege, hogy oda költözöl és ott élsz, ahol akarsz. Egészségedre.
"Majd megunják, oszt hazamennek"...
Nem tudom, hogy mi az álomszerű abban, hogy kimegy valaki utcaseprő-szintű (és végzettségigényű) munkát végezni. Vagy mosogatni. Merthogy a legtöbben, akik kimennek, ilyen munkát kapnak (persze nem ilyet keresnek). Bocs, én nem ilyen munkát álmodok magamnak...
Egyébként: 2011. május 1. Mi is történt ezen a napon ezzel kapcsolatban?
A többiek ( románok, törökök, észak- afrikaiak, arabok, stb), akik szintén ny. eu-i országokba vagy a tengerentúlra vándorolnak tömegesen szerinted az is a fityi miatt van?
Nem vagyok fideszes, de ez hiszti:)
"törökök, észak- afrikaiak, arabok, stb"
MÁR ITT TARTUNK, hogy velük vagyunk egy szinten??? Meneküljön ki merre lát komolyan.
Ennél sokkal több oka lett volna a jobboldali érzelműeknek kivándorolni Magyarországról az MSZP-SZDSZ szűk egy évtizede alatt, de mi tartottuk magunkat ahhoz, hogy "Áldjon vagy verjen sors keze: Itt élned, halnod kell."
A baloldaliak, akik pedig most vannak politikai kisebbségben (fordult a kocka), őket nem fűzik érzelmek a hazájukhoz, könnyen itthagyják, ha nekik nem tetsző, jobboldali kormány van hatalmon.
Nem vagyok fideszes, de ez miért baj? Innen elkotródnak a prolik, az angoloknak meg legalább lesz elég utcaseprőjük, vécés nénijük.
A diplomás emberek között a legkisebb arányú a kivándorlás, a leszakadt prolik és cigányok mennek ki leginkább, minden nyelvtudás vagy képesítés nélkül, mert azt hiszik, hogy ott kolbászból van a kerítés. Persze a legtöbben csak alja munkát kapnak, de azért kiabálnak fűt-fát Magyarországra, mert hogy itt milyen rossz, ott meg milyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!