Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mivel magyarázzátok?

Fideszesek! Mivel magyarázzátok?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy nagyarányú kivándorlás történik az országból. Az elmult két évben rohamosan nőtt azok száma, akik külföldre mennek. (menekülnek?...) Ha a Fidesz gazdaság és társadalom politikája jó volna, akkor nem mennének "tömegesével" az emberek külföldre. Egyre többen vannak, akik végleg kint is szeretnének maradni. Mit szóltok ehhez kedves Fideszesek? (nyócévezés mellőzését kérném)
2012. máj. 28. 17:45
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
Van egy érdekessége ennek a rekordszámú kitelepülőnek: ezzel együtt rekordszámú a Németországból be(haza)települők száma is. Ezt mivel magyarázzátok?
2012. máj. 29. 07:19
 32/39 A kérdező kommentje:
Kik települnek haza? A német nyugdíjasok?
2012. máj. 29. 07:54
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: én nagyon kíváncsi vagyok arra a forrásra, ahol ezt olvastad: "Az elmult két évben rohamosan nőtt azok száma, akik külföldre mennek. (menekülnek?...)"

Megtennéd, hogy belinkeled?

Köszi.

2012. máj. 29. 10:47
 34/39 A kérdező kommentje:
Persze, megtenném ha tudnám. Mobilról netezek, így nem tudok linkelgetni.
2012. máj. 29. 11:42
 35/39 anonim ***** válasza:
72%

Kedves Kérdező! Megpróbálom megválaszolni kérdésed...!

Két dolgot ne felejtsünk el...

1:Ha a kormány 7%os hiányt tudott volna elérni, akkor lett volna mozgástere, de ezt az Unio nem engedte...,tehát valahol megszorítani kellett(multi, bankszektor. stb...IS.)

2: 2011 nyaráig nem volt ilyen rossz, vagy ennyire rossz a közhangulat...! Ekkor jött a válság újabb hulláma...

Egy kutatás szerint 2011. májusi felmérés szerint az emberek Orbán Viktort tartják az elmúlt 21 év legjobb Miniszterelnökének....! 2011.05. felmérés...!

A közhangulat onnantól esett inkább, folyamatosan....!

És ha körül nézünk Európában, azt azért látni kell, hogy sok Országban fizetés, és nyugdíjcsökkentés van/ volt, nálunk azért pl: nem kellett, szerencsére nyugdíjakat csökkenteni....! (Mamám milyen időket élünk, hogy ez már nagy dolog xd xd :D :D :D)

Szal nem akarom fényezni, de azért ez eredmény.

Na de a kérdésre konkrétan..! Ez a folyamat évekkel ezelőtt elkezdődött...És igazad van Kedves Kérdező!

Ha olyan jó lenne a megélhetés azoknak is pl:,akik kimentek, akkor nem mentek volna ki! Igazad van!!!!

De fordulhat is a kocka...Az adókulcs 2013-tól érik be, onnantól kezdve, pedig nem kizárt, hogy jobbra fordulnak a dolgok....! Ezt még biztosra nem lehet tudni...

Minden elképzelhető....Van még 2 évük...Lehet most mindenki szidja őket, aztán meg 2014 ig meg megváltozik a helyzet, és a nagy többségük szeretni fogják őket...!

Minden benne van!!!! De valószínűleg Orbán sem hülye, pont úgy számolta ki az adórendszert, hogy még a választások előtt beérjen...Van még ideje...

Kedves Hölgyek/Urak! Kérlek Titeket ne pontozzatok le, én vállalom, hogy fideszes vagyok....!

Üdv, Sziasztok! :D :D :D

2012. aug. 4. 10:46
 36/39 anonim ***** válasza:

"Mit szóltok ehhez kedves Fideszesek? (nyócévezés mellőzését kérném)" Hogy lehetne mellőzni azt ami megtörtént és igen súlyosan megterhelte minden szempontból kis hazánkat. Most azoknak a hatását nyögjük.

A történelmet nem lehet és nem is szabad letagadni, sem elhallgatni vagy elhallgattatni!

Azért írtad, hogy a valós okának a mellőzését kéred, mert Te is tudod, hogy AZ VOLT A FŐ OKA, hogy ma (2 év után) még itt tartunk !

Sőt még most is az MSZP párt szimpatizánsai próbálják minden úton, módon és minden eszközzel hátráltatni Magyarország fejlődését. Még betartják a gyurcsányi átkot. Tudjuk mit ordított Gyurcsány elfúló hangon a kormányváltáskor a parlamentben, amit a tv-ben is sugároztak.

2012. aug. 5. 02:31
 37/39 anonim ***** válasza:
17%
Mit ordított? Én már nem emlékszem.
2012. aug. 5. 03:41
 38/39 anonim ***** válasza:

Tizennyolcaska írta: "Egyébként a kérdésre maga Isten se tudna 100%ban hasznos választ adni a sok proli hisztike miatt... Fel kellene már fogni, hogy ti vagytok a hibásak nem a világ..."

Végül is igazad van! A sok proli hibás abban, hogy ilyen átok rátelepedett a nemzetre! Ez Franciaországban, Angliában elképzelhetetlen lenne! Az ilyen nemzetellenes kormányt, amely most kétharmados arroganciával két vállra fekteti a magyar nemzetet, azt régen elzavarták volna a p!cs@ba! (Már elnézést.)

2012. aug. 5. 11:55
 39/39 anonim ***** válasza:

Itt olvashatod amit ordított: [link]

Ezt hallottam a tv közvetítésben élőben. Azután már videóval figyeltem de nem ismételték meg, viszont jónéhányan láthatták és hallhatták az élő közvetítésben.

Ezt is mondta és teszi is azóta folyamatosan. Ezért is akadozik az EU-val és az IMF-el a jó kapcsolatunk: [link]

Szerintem érdemes végig olvasni.

2012. aug. 7. 02:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!