Fideszesek! Miért bíztok meg Orbán Viktorban?
Üdv.
Én egy dolgot látok a lényegnek. Arra törekszik, erről szól a politikája:....
Arra ösztönöz, hogy legyen sok új szülött gyermek....
(Adópolitika stb...) Ha van monjuk 1 millió új szülött gyermek, akkor az az 1 millió(tegyük fel nagy része..) gyermek előbb utóbb felnő, és adózni fog, járulékot fog fizetni, és szorgos tisztességes munkájával, építi szépíti Országunkat..! Az adórendszer egyik lényege, hogy vállalj minél több gyermeket....És 2013-tól érik be a rendszer...!
Üdv
"Ha van monjuk 1 millió új szülött gyermek, akkor az az 1 millió(tegyük fel nagy része..) gyermek előbb utóbb felnő, és adózni fog, járulékot fog fizetni, és szorgos tisztességes munkájával, építi szépíti Országunkat..!"
Vagy kivándorol oda, ahol megbecsülik a munkáját, és nem bérrabszolgaként kell leélnie az életét :)
Ja igen, olvasd ezt el, egy mai blogbejegyzés, egy négygyermekes család kivándorlásának története :)
Nemzeti kormányzás van, és nem a balliberálisok irányítják az országot.
Nekem ez már önmagában is nagy eredmény, hogy magyarként és keresztyénként nem kell másodrendű polgárként éljek.
És igenis szimpatikus, hogy elveszik az indokolatlan ingyenes juttatásokat (tűzoltók, álrokkantak), igenis menjen mindenki dolgozni, és legyen végre rend ebben az országban.
Had kérdezzek vissza, ha megengeditek...
Hogy lehet az, hogy aki jót mer mondani Orbánról vagy elmondja a véleményét, ami nem az a vélemény, amit az Orbánnal nem egyetértők mondanak, akkor hogy lehet, hogy állandóan lepontozzák 0%-ra??????????????
NEM ÉRTEM! MI VOLT A KÉRDÉS????? ÉN A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTAM!!! Értem...A FIDESZ SZIDNI SZIDNI KELL, ÉS AKKOR ESTLEG KAPOK 100%-OS HASZNOS VÁLASZT...!!! Baromira nem tetszik....Lepontozni szerintem azért kéne, ha valaki sérteget, vagy olyat ír ami nem ide való stb...Feltettek egy kérdést én válaszoltam....Elmondom a véleményem, és jön a 0%.....! Legközelebb majd leírom, hogy mennyire utálom Orbánt, minden amit tesznek az rossz, és akkor kapom a 100%-okat...! Ja hozzátenném: a Kedves Kérdező kérdésében a Fidesz szavazóktól kérdezi, hogy "Miért bíztok meg Orbán Viktorban?,,
Én Fideszes vagyok, nyilvánvaló, hogy azért vagyok fideszes, mert többségében egyetértek velük...! Viszont nem mindennel!!!!!!!!!! Várom a köv 0%-ot...nekem már oly mindegy...A mai világban nem lehet felvállalni sokszor a partérelméket....
mert az embereknek már csak ez maradt!
Miben bízzanak akkor?
Aki csak párt szintig jut el h én mszp-s vagyok ezért élből minden amit a fidesz csinál az rossz meg csak az mszp vagy fideszes példával ez fordítottra is igaz.
De annyira nem kéne h hülyék legyenek az emberek h még ezek után mszp-be bízzanak.
Ők már beleütötték a szögeket a koporsóba azért h most befejezzék nem kell őket visszasírni.
Fideszt is lehet ütni-vágni csak akkor el kellene gondolkodni hogy mi a faszt is akartok.
Mert akkor a magyar népnek semmi sem jó, a magyar nép nem tanul a hibáiból, a magyar nép még most is évek után is ilyen könnyne megvezethető és a magyar nép csak valami ellen tud fellépni persze h utánna mi legyen ahhoz már nincs meg az a közös érdek.
mondjatok egy pártot akik jobbak mint a fidesz vagy akik képesek lennének vmin váltosztatni vagy akik ellen nem menne ugyan ez.
Ugye hogy nincs egy ilyen párt sem...
Előttem szóló...!
BRAVOOO.!!! Nagyon sok igazságot leírtál....! Grat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!