Ti is nagyon várjátok már hogy a jobbik kerüljön hatalomra?
Bevallom én nem vagyok über nacionalista.Liberális embernek vallom magam kivéve egy dologban.Ez a cigány kérdés.
Nem érdekel ha egy honfitársamnak 20 színű a haja azt is elfogadom hogy ha a saját neméhez vonzódik , DE a cigány kérdésben nagyon radikális vagyok.
Nem szavaznék a jobbikra viszont ők az egyetlen párt amely megoldást nyújthat erre az égetően nagy problémára.A többi párt Fidesz , MSZP úgy tesz mintha nem is létezne cigány bűnözés és terrorizmus.Mintha meg sem hallanák vagy nem tudom.Egyszerűen süketek és vakok.Eszük ágában sincs megszüntetni a cigány problémát akár így akár úgy.
Ezért fogom a jobbikot választani 2014-ben.
Egyik párt sem tökéletes de talán a jobbik a legnormálisabb mind közül.
Egyébként is hogy akarják egyes pártok felvirágoztatni ezt a nemzetet?Ott van egy seregnyi vérszívó roma akik hasznot nem termelnek csak a pénzt viszik és egyre növekszik az állományuk.
Mindent a magyarok biztonságáért és szabadságáért.
Nem én vagyok az egyetlen liberális ember aki a jobbikra fog szavazni.
A Jobbik egy átverés, zsidók játszanak nácit, hogy bebizonyíthassák, hogy ez egy náci ország.
Ilyen párttal mire megyünk.
Vagy, ha nem igaz, akkor olyan amatőrök, hogy simán átengedik a párt vezetését a zsidóknak, hogy azok játszanak álnácit, miközben kézben tartanak egy ilyen erős, ellenük irányuló mozgalmat.
Vagy átverés, vagy pancserok, egyikkel sem megyünk semmire.
Szerintem Vonáról is ki fog derülni, hogy zsidó, ugyanúgy beszélt a zsidók ellen, mint Szegedi tette, mintha egy magnóról játszanák a szövegeiket. Holokauszttúlélő zsidók unokái, bebizonyítják, hogy ennek az országnak még mindig bűnhődnie kell.
Érdekes módon mezei jobbikos ismerőseim azt mondták a Szegedi ügyről, hogy miért baj, ha egy jobbikos zsidó, hiszen ők is német, szlovák, szerb, származásúak mégis a szívük Magyarországért dobog. Nincs semmi baj egy hazáját szerető jobbikos zsidóval. A gond az Szegedivel, hogy hazudott, mondták jobbikos ismerőseim.
Hát, ennyit a Jobbikról, még a tagságot sem tudják nácivá nevelni zsidó vezetőik. A magyarságtól annyira távol áll az idegengyűlölet, mindig mindenkit befogadtunk. Nem bántottuk soha az idegeneket, a szlovákok is ezer évet vígen eléltek Magyarország alatt, fordítva 100 év alatt minden magyart elűztek már onnan.
A Jobbik arra kell, hogy valamilyen céllal bebizonyítsák a Jobbikot irányítók, hogy itt van nácizmus, és ezzel is tovább alázzák ezt a sokat szenvedett nemzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!