Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki sértett törvényt, volt a...

Ki sértett törvényt, volt a legmocskosabb, a politikusok közül, csak hogy hatalmon maradjon, vagy hatalomra kerüljön?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

Mindegyik, kivéve Vona Gábort!

Adjonazistenszebbjövőt! hajrá Jobbik! Aki nem így gondolja, az nemtudönállóangondolkodni, mert amédiaátmostaazagyát!

Beeeeeeeeee!

2009. dec. 26. 15:02
 2/12 A kérdező kommentje:

Adjonazistenszebbjövőt! hajrá Jobbik! Aki nem így gondolja, az nemtudönállóangondolkodni, mert amédiaátmostaazagyát!

Ide érzem a provokátor szagot!

Fáj az igazság???????????????????

2009. dec. 26. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Vona sem különb a többinél.szerencsére nem is lesz módja hatalomra jutni.Szerintem ORbán a leghatalomra törőbb politikus,akinek semmi sem drága,csakhogy uralomra jusson.
2009. dec. 26. 15:12
 4/12 A kérdező kommentje:

Szerintem ORbán a leghatalomra törőbb politikus,akinek semmi sem drága,csakhogy uralomra jusson

Segítenél?

Ki is volt aki törvénybe foglalva, adót és Áfa-t csökkentett a választások előtt, aztán meg egy toll vonással vissza vonta, sőt még meg is emelte? De mit is tudsz Vonáró amit én nem?

Nem vagy te egy kicsit, nagyon elfogult és a tényektől elrugaszkodott?

Nem az volt a kérdés hogy , „ ha a tényektől eltekintünk” !!!!

2009. dec. 26. 15:25
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

Várjunk, kitalálom a helyes válasz az, hogy Gyurcsány Ferenc!!!

Ha tudod a választ a kérdésedre(vagy csak tudni véled), akkor minek tszed fel? Ha mindenkit lehülyézel, aki nem azt mondja, amit te gondolsz, akkor minek írsz ki egy kérdést?

2009. dec. 26. 15:47
 6/12 anonim ***** válasza:
34%

"De mit is tudsz Vonáró amit én nem?"

Azt hiszem, elég sokat.

De a hozzád hasonló primitív tuskók a saját kárukon, a lassú módszerrel szoktak tanulni.

Valamikor 2012 táján már te is kiábrándulsz imádott Gabidból, és visszaalakulsz a "mindenpolitikusgazember" álláspontján lévő hőzöngő prolivá, aki korábban is voltál.

2009. dec. 26. 15:50
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Bármerre megyek az országban,legyen tehetősebb vagy szerényebben megáldott valaki,mindenki panaszkodik az elmúlt tíz évre.Aztán két éve vette a bátorságát pár ezer ember,Budapest utcáin szót mert emelni elnyomott,kizsigerelt sorsa ellen,mint ismeretes,rendőrterror lett a jutalmuk.Mindenki meghátrált mögülük,kivéve néhány elvetemült hazafit,élükön Morvai Krisztinával.Én úgy gondolom,soha jobbkor nincs szükségünk egy büntetőjogászra mint most.Annyira összefonódott már a jobb és a baloldal-lásd Dávid Ibolyát,BKV ügyek,autópálya építés-hogy senkiben sem bízhatok meg,aki akár egy hetet is töltött már el a parlament soraiban.Jobb lesz majd? Nem tudom.De annak az esélyét hogy jobb legyen,inkább hiszem el Vonáéknak,mint a többinek.Szebb jövőt minden magyar nyelvet beszélőnek!
2009. dec. 26. 17:07
 8/12 anonim ***** válasza:
11%

"Azt hiszem, elég sokat."

Tanítsd a népet, megmondó élftárs! :)

Amúgy fletó. Be is vallotta 3 éve.

2009. dec. 26. 17:13
 9/12 bumbi02 ***** válasza:
42%

Aztán két éve vette a bátorságát pár ezer ember,Budapest utcáin szót mert emelni elnyomott,kizsigerelt sorsa ellen,mint ismeretes,rendőrterror lett a jutalmuk.Mindenki meghátrált mögülük,kivéve néhány elvetemült hazafit,élükön Morvai Krisztinával.Én úgy gondolom,soha jobbkor nincs szükségünk egy büntetőjogászra mint most

hát ez egy igen szép történet a "hazafiakról" de hogyha ők lennének a hazafiak akik felgyujtják mások autoit, betörnek kirakatokat és a rendőrőket kövel dobálják.. hát én inkább letagadom hogy magyar vagyok... voltak ott békés tüntetők (akiket nem ért rendőrök által sérelem) és volt ott egy szépszóval csőcselék.. akik törtek zuztak minden kárt okozva.. a haza nevében.. elvileg.. hát az én nevembe ne besézljenek ezek...és a szót mert emelni kifejezés tetszik... mien szót szólt a saját érdekében? hülye b*zi rendörök?kb... nem értem hogy vagytok képesek ilyen elvakultan védeni azt a csőcseléket...

amugy meg kérdésre válasz: amig politikusok irányitanak nincs olyan akiben meg lehetne bizni.. platónféle filozofus vezető réteg kéne aki legalább elgondolkodna , filozofálna azon h honnan lopjon és a tehetősebektöl vennének nem a szegényektöl...

2009. dec. 26. 17:17
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

"mindenki panaszkodik az elmúlt tíz évre"

Ez a "mindenki" ugyanúgy értendő, mint a "Mindenki jobbikos, csak sokan még nem tudnak róla" mondatban. Vagyis a vonisták-morviasták fantáziája.

2009. dec. 26. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!