Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most vasárnap lennének a...

Ha most vasárnap lennének a parlamenti választások te melyik pártra voksolnál?

Figyelt kérdés
Szeretném kérni hogy egy más véleményű szimpla válaszát(MSZP,FIDESZ,Jobbik....ésatöbbi)ne pontozd le!-Ha ez lehetséges
2009. júl. 18. 02:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%
Jobbik de tényleg elgondolkodtató hogy mi lesz a külföldi támogatottságokkal rendben hogy igazuk van meg mindenkit lehordanak aki megérdemli de ezt azért sokáig nem tűri sem az EU, sem más...támogatás nélkül nem lennénk .
2009. júl. 19. 21:49
 22/25 anonim ***** válasza:
59%
Egyértelműen a Fideszre!
2009. júl. 19. 23:18
 23/25 anonim ***** válasza:
68%
Jobbik
2009. júl. 21. 16:22
 24/25 anonim ***** válasza:
Fidesz. Kér rossz közül ez a jobb. Amúgy meg a Jobbikosok az én meglátásom szerint csak lázítani tudnak,ésszerűen cselekedni nem! Ha akarnák, sztem már rég sikerült volna megbuktatni a jelenlegi kormányt. Elméletem a következő: A baloldalról valamelyik párt pénzeli a Jobbikot, méghozzá azért hogy a szélsőségek visszaszorítására hivatkozva több pénzt kapjanak külföldről. A Fidesznek meg kéne még 1 esély a bizonyításra.
2009. szept. 13. 18:02
 25/25 anonim ***** válasza:

És a Fidesznek nem lett volna lehetősége arra, hogy leváltsa a kormányt?

Az elméleted is...hát van képzelő erőd az biztos.

A Fidesznek nem jár még egy esély, 2006 óta számtalan alkalommal leválthatták volna a kormányt, de ehelyett itt elégedetlenkednek még mindig, hogy ez így rossz, az úgy rossz...

Öszöd után tálcán kínálták fel a lehetőséget a kormányváltásra...

Amelyik párt ennyire töketlen, az ne irányítson semmit.

Ha a hülyeség fájna...

2009. szept. 15. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!