Ha most vasárnap lennének a parlamenti választások te melyik pártra voksolnál?
Istenm,ents a Jobbik, remélem addigra azt is feloszlatják ... egy demokráciában nincs helye ilyen szélsőséges nézeteknek.
Fidesz, d enem azért mert nagyon szimpi, hanem mert a sok xar körtül még az a legelviselhetőbb választás sztem.
Én egyikre se szívesen... A zsideszre egyértelműen nem, elég üres már a zsebük, már alig várják, hogy tömhessék 3 kézzel, de sajna úgy is ők lesznek kormányon legközelebb. Szóval marad a Jobbik, nekem már túlontúl szélsőséges, de most ez látszik a legjobbnak... aztán úgyis koppan majd mindenki, így én is. Miért jó ez nekünk, hogy kilopják a szemünk... ezt nem bírom felfogni. De ez a magyar sors, és csak a töri tanáromat tudom idézni: Mindig két út volt előttünk, a rossz és még rosszabb, helyes út nincs, és nekünk sikerült mindig a legrosszabbat választani...
Ébredjünk az álomból végre már :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!