Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most vasárnap lennének a...

Ha most vasárnap lennének a parlamenti választások te melyik pártra voksolnál?

Figyelt kérdés
Szeretném kérni hogy egy más véleményű szimpla válaszát(MSZP,FIDESZ,Jobbik....ésatöbbi)ne pontozd le!-Ha ez lehetséges
2009. júl. 18. 02:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%
LMP. Nekem ők a legszimpatikusabbak.
2009. júl. 18. 10:37
 12/25 A kérdező kommentje:

Látom nem vettétek figyelembe a kérésemet,mind1 azért én mindenkit felpontoztam.

Egyébként én is a JOBBIKra szavaznék.

2009. júl. 18. 10:50
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
Jobbik
2009. júl. 18. 10:57
 14/25 anonim ***** válasza:
23%

Istenm,ents a Jobbik, remélem addigra azt is feloszlatják ... egy demokráciában nincs helye ilyen szélsőséges nézeteknek.

Fidesz, d enem azért mert nagyon szimpi, hanem mert a sok xar körtül még az a legelviselhetőbb választás sztem.

Mond már meg kérlek, hogy mi a szélsőséges neked? Talán ők rabolnak ki boltokat, talán ők vonulnak végig egy utcákon, fegyverekkel s egyéb dolgokkal? :)

Vicces vagy, a Jobbik még nem is volt hatalmon, de már most pofázol, hogy milyen szar.

A FIDESZ meg ugyanúgy jártatja a száját mint a Jobbik, csak szidni tudta a kormányt..

2009. júl. 18. 11:14
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

Egyértelműen a Jobbik.

Szerintem az a szélsőséges, amit a jelenlegi parlamenti pártok művelnek.

2009. júl. 18. 11:18
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
FIDESZ
2009. júl. 18. 15:48
 17/25 anonim ***** válasza:
53%

Jobbik

Lmp-ben sztem ne bízzatok...(szdsz új köntösben)

2009. júl. 18. 16:30
 18/25 anonim ***** válasza:
42%
Én még mindig nem tudom, az EP választáson se szavaztam senkire. Azt tudom, hogy olyan pártra biztos nem, aki eddig bármikor is kormányon volt. Na most akkor nekem is maradna a Jobbik (az LMP nevű bohócgárda nem kell), de félek a Jobbik nemzetközi elutasítottságától. Egy ilyen kis ország, mint Magyarország nem élhet külföldi támogatás, szimpátia, elfogadás nélkül. Teljesen ki vagyunk szolgáltatva, ha akar, a külföldi nagytőke egy nap alatt térdere tudja kényszeríteni az országot a Jobbikkal együtt. A Jobbikról szörnyűséges cikkek jelennek meg külföldön mindenütt, és most az Európai Parlamentben az összes frakció elutasította őket, így kénytelenek függetlenek lenni, ami azt jelenti, hogy nem kerülnek be bizottságokba, nem nagyon fognak tudni felszólalni. Ez azért nekem elgondolkodtató.
2009. júl. 18. 19:11
 19/25 anonim ***** válasza:
75%
Természetesen Jobbik. Egyébként miért lennének szélsőségesek?
2009. júl. 18. 22:00
 20/25 anonim ***** válasza:
72%
JOBBIK.
2009. júl. 19. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!