Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az hogy egy félázsiai nép...

Mi az hogy egy félázsiai nép vagyunk?

Figyelt kérdés

Orbán uraság ezt állítja, ő lehet az, de én pl nem érzem magam annak.

Egyébként ez nem rasszizmus kissé?

2012. júl. 27. 10:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
33%

Nem vagyunk sem ázsiai, sem félázsiai nép. A mai magyarságnak genetikailag már az ötszáz évvel ezelőtti magyarsághoz sem nagyon van köze. Ebből a szempontból a mai szomszédos népekhez állunk a legközelebb.

A nyelvünk pedig az uráli (finnugor) nyelvcsaládba tartozik, a modern nemzetek pedig a nyelvi azonosságra épülnek, nem a vérségi, törzsi leszármazásra.

2012. júl. 27. 20:30
 22/32 anonim ***** válasza:
37%

Tudtam, hogy sokan ki fogják ezt forgatni...!

Ez alatt azt értette, és erről szólt a beszéde is, hogy sajnos nem vagyok egy erős hatalmi ország....Nincsenek nagy befolyásaink...És pl: ehhez kell az erő, és itt jött Orbán metaforája...Persze más kérdés, hogy rossz indulatúan ezt ki lehet forgatni...Hozzáteszem: Először én is elcsodálkoztam, de utána el kezdtem gondolkodni, és rájöttem, hogy mit jelent....!

Kedves Kérdező, remélem a válasszal elégedett vagy!!!

2012. júl. 30. 19:55
 23/32 Sz1u ***** válasza:

19:55

Gondolom, így vélekedsz az őszödi beszédről is! Logikusan ez következne a hozzászólásodból...

2012. júl. 30. 22:08
 24/32 anonim ***** válasza:
76%

Nem....

És köszönöm az újab 0% hasznos választ....:D :D Már megszoktam....Ha más a véleményem, mint a Kedves Kérdezőnek, akkor egyből 0%...!!! Itt a gyakori kérdéseken, akkor lehet 100%-ot kapni, ha valaki úgy szídja Orbánt, hogy csak na....! Na ez is 0% lesz xd xd....

Megpróbálok innentől kezdve nem hozzászólni politikai témákhoz, mert itt a többség ki nem állhatja Orbánt, én meg azért nem így vagyok vele, így inkább nem szólok hozzá, mert lepontoznak.... Csak akkor nem tudom, hogy mért nem lehet másnak más a véleménye....! Pedig ha belegondoltok, van igazság abban....

2012. júl. 31. 10:22
 25/32 anonim ***** válasza:
82%
És félreértés ne essék....A legjobb az lenne, ha mindenki, aki jószívű, és megérdemli, békében, egészségben, szeretetben élne....Ebben pedig a gyűlölet nem sokat segít....! Remélem előbb utóbb jobb lesz már az élet....
2012. júl. 31. 10:30
 26/32 anonim ***** válasza:
63%

Senki nem szidja Orbánt ok nélkül, csak legyünk őszinték, baromságot mondott, a legdurvább nemzetellenes propagandát szajkózta minden értelem nélkül.

Magyarország is erős ország lehetne, csak el kellene kezdeni, de ez Orbánon múlik. Nem panaszkodhat, mert a felhatalmazást megkapta, de még a temerini foglyokat sem hozta ki a börtönből, Ficoval jópofizik a fociról és Basescunak segít. Nem tudom mit tett Basescu Magyarországért, hogy ezt megérdemelte. Én többet tettem, de nekem nem segít Orbán, sőt....

Demokratikusnak szánt nyilatkozatokat tesz a külföldi sajtóban, majd egy hét múlva közli, hogy azért a demokráciát mégsem a magyaroknak találták ki, de azért reméli, hogy megmenthető.

Nem is szólva a két éve tartó kell az IMF, nem kell az IMF, kell, de nem úgy huzavonáról. Könyörgöm, döntse már el.

Vagy ott van az elszámoltatás, amit megígért, de azóta sincs még csak nyoma sem. De mindenben ez van, a közlekedéstől az oktatásig, a honvédelemtől az egészségügyig.

Mit lehet mondani egy ilyen emberre?

2012. júl. 31. 11:01
 27/32 anonim ***** válasza:
Értem, amit mondasz Kedves Előző! De mért kell azért lenullázni??? Itt, hogy az ember 100%-ot kapjon, ahhoz Orbánt szídni kell, ha pártolja az ember, akkor 0%..! És ez így van sok helyen...Szerintem addig el kéne jutni, hogy emberek tiszteletben tartsák, a másik véleményét, és én tiszteletben tartom mások, és a te véleményed is...Akkor kell valakit 0%-ra pontozni, ha pl: sérteget, személyesked stb....Na akkor 0%...De azért 0% mert valaki elmondja, hogy mit gondol???? 80%-ról feleztem le magam, mióta politizálok.....Itt aki Orbánt megpróbálja nem szidni, az 0%ot kap, aki meg utálja, kritizálja az meg 80% és 100% -ot kap...Ez KIEGYENSÚLYOZOTT VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS???? Akkor aki kérdez írja ki, hogy csak az válaszoljon, aki egyetért velem...És ez nagyon elszomorít.....Embereket a gyűlölet sokszor tönkreteszi....Most valószínűleg 30% alá megyek.....
2012. júl. 31. 12:47
 28/32 A kérdező kommentje:
Figyelj csak! Én általában meg pontozni sem szoktam senkit igy kikérem magamnak h vadaskodsz h én pontoztalak le... Szerinted hányan olvasnak egy kérdés alatt egy-egy választ? Rengetegen....
2012. aug. 1. 05:09
 29/32 anonim ***** válasza:

Én úgy tudtam, hogy a kérdező válaszolja meg, hogy mennyire hasznos volt a válasz.........,hisz a kérdező teszi fel a kérdést...

Kedves Kérdező! Ha nem így van, akkor kérlek fogadd el szíves elnézésemet...!!!!

További Kellemes Napot!

2012. aug. 1. 18:30
 30/32 anonim ***** válasza:
Szerintem meg Orban valami durva droggal el...
2012. aug. 12. 17:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!