Lenne bajotok vele, ha Magyarországon Nemzeti Kommunizmus lenne? Lényegében a Jobbik politikája, csak mellette mindennek az államosítása, vallás visszaszorítása és határok lezárása.
Amennyi Jobbik rajongó van, szerintem nem lenne. A Jobbik támogató emberek nagyrésze kommunista mentalitású ember, csak nem tudja magának bevallani, mert a jobboldali propaganda beleszuggerálta a fejébe, hogy a kommunizmus rossz és a szélsőjobboldal legnagyobb ellentéte, holott inkább a legnagyobb cimborája.
Az én véleményem szerint Munkáspárt=Jobbik rasszizmus nélkül, ezért aki egyetért a Jobbik politikájával, de képes túllátni a primitív cigányozáson, zsidózáson, annak a Munkáspártra kéne szavaznia.
"Talán dünnyögj egy új mesét,
fasiszta kommunizmusét -
mivelhogy rend kell a világba,
a rend pedig arravaló,
hogy ne legyen a gyerek hiába
s ne legyen szabad, ami jó."
,,A Jobbik támogató emberek nagyrésze kommunista mentalitású ember"
Na, újabb jobbik-szakértő, komolyan, már mindenki jobban tudja, mit gondolunk, mint mi magunk...
Nekem lenne, mondjuk én nem vagyok Jobbik rajongó.
Az autoriter kommunistákat se értettem soha, hogyan képzelik, hogy egy erős állam felszámolja magát?
Szia!
Most ilyen értelemben elszeditek a földjeimet?
Ebből nem esztek.
Ez egy baromság.
Nemzeti kommunizmus nem létezik.Olyan van,hogy nemzeti szocializmus,vagyis nácizmus.A szocializmusban internacionalizmus van.A szocializmus és a nácizmus valóban hasonló.A nácizmusból kivették az internacionalizmust ls hozzáadták a nacionalizmus,a sovinizmust és a fajelméletet.
A kommunizmus nem lehet nemzeti,mivel internacionalista.A jobbik pedig nem náci,hanem csak nacionalista.Amit te akarsz,az a nácizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!