Erről mit gondoltok kedves jobbikosok?
A jobbik vallást akar erőltetni az emberekre.Betiltaná a polgári esküvőt , a válást ,büntetné az ateizmust.Ez a párt komolyan fundamentalistákból meg őrült fanatikusokból áll?
Porba tiporja az emberi jogokat!
Akik nem vallásosak azok mind disszidálásra kényszerülnek mert "osztály ellenesek"?
A "c" típusú problémát megoldaná a jobbik afelől semmi kétségem.Na ,de vissza fele fejlődni?A történelmet megismételtetni és diktatúrába taszítani egy országot?Szerintem ez nem oké.
Erről mi a véleményetek kedves jobbikosok?
miért a zsidesz jobb volt?meleg házasság,élettársi kapcsolat,kendermag egyesület-szabad drogozás?nektek van igazi társadalom szétzüllesztő programotok,ti akarjátok a magyarok országát tönkrecseszni.
Egy nem jobbikos
Nem vagyok sem Fideszes se MSZP-s sem pedig LMP párti.Szerintem nincs normális párt Magyarországon.Mindegyik olyan szélsőséges.
Az egész politikai team Magyarországon zöldekből , kommunistákból meg fundamentalistákból áll.Ez katasztrófa.
Én azt hittem, hogy a családot a szeretet köti össze, nem pedig a házasság.
Ez persze nyilván definíció kérdése, de az együttélés minősége nem papír függvénye. Zsidók ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!