Összeegyeztethető a Jobbik és a Katolikus vallás?
Érdekes módon a Jobbik kissé arab párti, iszlám szimpatizáns.
Ezek szerint jó helyre voksoltak a KDNP helyett.
Vona persze, hogy vallásos. Én csak azt a logikát nem értem, mi szerint ők drukkolnak az araboknak a nyugattal szemben. Tegyük fel az arabok leigázzák a nyugatot, kivéve minket. Kérdés:meddig tűrnek el egy keresztény államot a muszlimok maguk mellett? Mert eddig bármely muszlim és más vallású államok határán vérfürdők mentek. Egyszerűen semmilyen más eszmét, nézetet, vallást nem tűrnek meg maguk mellett a muszlimok.
Az is undorító, hogy az arab-magyar barátság napja pont szept. 11-én volt. Tegyük fel az USA titkosszolgálat tervezte. És akkor mi van? Ott több ezer ártatlan ember halt meg, ezen a napon az ellenséggel ünnepelni olyan keresztényi? Megvan a véleményem Vonáról...
Én vallásos vagyok és jobbikos mamám vallásos és mszp-s sok ismerősöm vallásos és fideszes, van olyan is aki vallásos de azt se tudja milyen pártok vannak:)
De a legtöbb ismerősöm aki vallásos(konkrétan római katolikus) az jobbikos, tehát nem a jobbik vallásos, hanem a vallásosok jobbikosok...
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:22
És azt hogyan tudod összeegyeztetni, hogy a jobbik arabbarát? Azokat hívja barátnak, akik üldözik a keresztényeket? Te nem érzed úgy, hogy szembeköpöd mondjuk a koptokat?
Nem, nem egyeztethető össze. A Jobbikosok folyton gyűlölködnek, erőszakosak. Míg a keresztényi hittel ez nem összeegyeztethető.
Azon felül a Jobbikosok sokszor valamiféle újpogány marhasággal is foglalkoznak, bálványokat( jelképeket) imádnak, és hát ez fér össze a kereszténységgel.
A Jobbik ugyan olyan képmutató párt, mint a többi.
Nem különb, csak erőszakosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!