Összeegyeztethető a Jobbik és a Katolikus vallás?
"A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:22
És azt hogyan tudod összeegyeztetni, hogy a jobbik arabbarát? Azokat hívja barátnak, akik üldözik a keresztényeket? Te nem érzed úgy, hogy szembeköpöd mondjuk a koptokat?"
én leírtam mit tapasztaltam ahhoz, hogy jobbikos vagyok e(nem vagyok jobbikos csak oda ikszelek 4 évente) vagy sem nincs közöd, mint ahogy ahhoz sem, hogy keresztény vagyok
én azt tapasztaltam, hogy a vallásos ismerőseim közül több jobbikos van mint más és pont
10:33
> hogyan tudod összeegyeztetni, hogy a jobbik arabbarát?
A Jobbiknak, mint politikai pártnak, van elképzelése, stratégiája, árnyékkormánya. Az "arabbarátsága" az egyik bunkó (ebből sok van) megfogalmazása, Azt értette alatta a szerencsétlen, hogy a Jobbik nyit az arab világ felé (is). Más bunkó már ezt dobta be: "Morvait iszlám terroristák bátorították". Innen is láthatjátok, hány hülye kódorog köztünk.
Ez csupáncsak egy nyitás az arab világ felé. Ha arra gondolsz, hogy az arab világnak vannak a legnagyobb kőolajtartalékai (a környékünkön), akkor ez nem is olyan buta ötlet...
Ennyi erővel, ha van (biztos van) mondjuk az mszp-be zsidó politikus akkor mondhatom, hogy a zsidók ítélték halálra Jézust ezért nem szavazok az mszp-re
Ne keverjük a politikát és a vallást!
"Ez csupáncsak egy nyitás az arab világ felé. Ha arra gondolsz, hogy az arab világnak vannak a legnagyobb kőolajtartalékai (a környékünkön), akkor ez nem is olyan buta ötlet"
Hát persze, mivel a világ úgy működik, hogy ha barátkozol az "arabokkal", akkor majd nem pénzért, világpiaci áron fogják neked eladni az olajat.
Megmondom, mi a Jobbik "arabbarátsága": "palesztinbarátság", ami egyszerűen az antiszemitizmusuk következménye.
Az antiszemitizmus pedig retorikai eszköz a Jobbiknál. A Jobbiknál minden csak retorika, hiszen befolyásos támogatóik és hozzáértő szakembereik nem lévén, nem készülnek kormányzásra sem.
Jujj. Ennyi idiótát látszik nem ismerik az iszlám vallást. Amennyiben emlékeztek a történelemre a keresztény Európa először az iszlám vallást érte támadás keresztény irányból, illetve néhányszor keresztény vallású emberek hívták be a muszlimokat, hogy védjék meg őket a zsarnok keresztény adó szedőktől. muszlimoknál egy adó volt. Mit templomijaink építésére, illetve a sanyarúbb sorsú szegény emberekre fordítottak. Ez a Zakat. Igaz a nem muszlimnak egy kicsivel magasabb adót kellet fizetni-e, mint a nem muszlimnak, hisz olyan iskolákat nyitottak ezen országokban más vallásúaknak, melyben például II. Szilveszter Pápa is tanult.
Erre példa, hogy az Ibériai- félszigeten a Mór Birodalom bukása után ami kb. 800 éven keresztül volt iszlám békében élhetet ott keresztény és zsidó. Azonban a birodalom bukása után a Spanyol Királyság területén 30év múlva nem volt más vallású egyén a katolikust leszámítva.
I. Keresztes háború is úgy ért véget, hogy minden muszlim vallásút ki irtott a civilizált keresztes had. Azonban mikor Saladin visszafoglalta Jeruzsálemet az ottani keresztényeknek és más vallásúaknak a haja szála sem görbült.
Csak a Balkán a példa. 500 évig volt török uralom alatt még is megmaradtak a keresztény kultúrák azon a területen.
Amerikában hol maradtak meg az indián kultúrák?
Minket keresztényeket, zsidókat a szent könyv népének tartanak. Jézust a legtisztább muszlim prófétának tartják.
Tagadják Jézusról, hogy Isten fia és a kereszthalálát, de ezen pontokat leszámítva az Ó- és Újszövetség az ő Koránjuknak a befejező tökéletesítő szentírásuk.
Nincs egyházuk, azonban a vallásuk tiltja az öngyilkosságot.
Dzsihád: Önvédelmi célból, szegények megsegítéséért vívót háborúkat támogatja. Azonban a háború folyamán törekedni kell, hogy minél kevesebb asszonyt, gyereket, jószágot, gyümölcsöst, ingóságot öljenek vagy pusztítsanak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!