Ősszel megy a parlament elé a halálbüntetés! Vajon, hogy dönt majd a parlament? Lesz vagy nem lesz?
A Jobb oldal követeli a bal oldal elutasítja a halálbüntetés tegnap a híradóban egy Fideszes képviselő is beszélt róla...Az EU nem akadály mint mondta a jobb oldal.
Értelmetlen, kötözködő, Anti jobbos válaszokat köszönöm szépen NEM KÉREK!
"Nem vezethetjük be, mert aláirtunk egy uniós egyezményt."
Csak te gyermekem. Én semmit sem írtam alá!
Személyes véleményem szerint az "igazságszolgáltatás" célja az igazság szolgáltatása azt pedig nem tartom igazságoknak hogy valaki megöl 3-5-20 embert aztán kap egy életfogytiglant majd a fűtött cellába, napi három étkezést és ha jól viselkedik talán még dolgozhat is odabent. Aztán majd vagy 20-25 év múlva újratárgyalják az ügyet és azt mondják hogy "jól van tanult a hibájából". Nem! Ha valaki gyilkol haszonszerzés vagy egyéb érdekek miatt akkor annál az embernél nem az a cél hogy megbánja a tettét hanem az hogy örökre elzárják a társadalomtól. Az pedig elég őrült dolog hogy napi 1000-1500 forintot költ az állam ilyen rabok fenntartására...Ezáltal én azon a véleményen vagyok hogy a halálbüntetés igenis az igazságszolgáltatás egyik hatékony módszere, nem beszélve hogy a bűnözőkre nézve elrettentő is lehet.
Viszont jelenlegi körülmények között ez a Jobbik által felvetett ötlet hogy vezessék be újra a halálbüntetést nem más mint a Bándy gyilkosság politikai "meglovaglása", mert ők is jól tudják (ha nem teljesen h*lyék) hogy ez a javaslat úgyis elfog bukni. Szánalmas ami itt folyik az országba...
'Szerintetek szeptember 15.én megszavazzák,akkor a szept. 20.-án elkövetett gyilkosság tettesét 30.án már kivégzik? '
Mi tart ezen tíz napig? Nem találják a kötelet?
Európában sehol..
dehogy nincs!!! ennyi tévedést..
am kérdező: és tegnap a híradóban egy Fideszes képviselő is beszélt róla...
melyik politikus volt?
"Levinném őket a bezárt bányákba, vízen, és kenyéren tartanám őket. Az iszappal elárasztott gépeket pici darabokban szedetném ki velük. Ha jól dolgozik, 2 órára megengedném, hogy feljöjjön a felszínre."
Én is ott dolgozom.
"'Szerintetek szeptember 15.én megszavazzák,akkor a szept. 20.-án elkövetett gyilkosság tettesét 30.án már kivégzik? '
"
Ha pedig kiderül, hogy ártatlan volt akkor utána kivégzünk egyet a halálbüntetést visszaállító képviselők közül.
Vissza kéne állítani a halálbüntetést.
Minden gyilkost ki kéne végezni. Csak sajnos sok olyan primitív ember van itt, aki a bűnözőket támogatja. (ez neked is szól, 19:02-es)
A halálbüntetés az egyetlen eszköz, ez a legmegfelelőbb büntetés a gyilkosoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!