Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ősszel megy a parlament elé a...

Ősszel megy a parlament elé a halálbüntetés! Vajon, hogy dönt majd a parlament? Lesz vagy nem lesz?

Figyelt kérdés

[link]

A Jobb oldal követeli a bal oldal elutasítja a halálbüntetés tegnap a híradóban egy Fideszes képviselő is beszélt róla...Az EU nem akadály mint mondta a jobb oldal.

Értelmetlen, kötözködő, Anti jobbos válaszokat köszönöm szépen NEM KÉREK!

2012. júl. 18. 17:34
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem Bándy Kata miatt te eszetlen hanem az összes gyilkos miatt és áldozat miatt! "Tüntetések lesznek" jaj Istenkém és akkor mi van ha a füvön ülés miatt gázspray volt akkor ezért ezekbe nyugodt szívvel bele lőhetne gumi/sima golyóval ! Arról nem beszélve, hogy csak azok tüntetnének akik eszetlenül minden gyilkosnak jogot adnának illetve az érintettek és családjuk! ENNYI!
2012. júl. 18. 18:40
 12/29 anonim ***** válasza:
61%

"Nem vezethetjük be, mert aláirtunk egy uniós egyezményt."

Csak te gyermekem. Én semmit sem írtam alá!

2012. júl. 18. 18:53
 13/29 anonim ***** válasza:
52%

Személyes véleményem szerint az "igazságszolgáltatás" célja az igazság szolgáltatása azt pedig nem tartom igazságoknak hogy valaki megöl 3-5-20 embert aztán kap egy életfogytiglant majd a fűtött cellába, napi három étkezést és ha jól viselkedik talán még dolgozhat is odabent. Aztán majd vagy 20-25 év múlva újratárgyalják az ügyet és azt mondják hogy "jól van tanult a hibájából". Nem! Ha valaki gyilkol haszonszerzés vagy egyéb érdekek miatt akkor annál az embernél nem az a cél hogy megbánja a tettét hanem az hogy örökre elzárják a társadalomtól. Az pedig elég őrült dolog hogy napi 1000-1500 forintot költ az állam ilyen rabok fenntartására...Ezáltal én azon a véleményen vagyok hogy a halálbüntetés igenis az igazságszolgáltatás egyik hatékony módszere, nem beszélve hogy a bűnözőkre nézve elrettentő is lehet.

Viszont jelenlegi körülmények között ez a Jobbik által felvetett ötlet hogy vezessék be újra a halálbüntetést nem más mint a Bándy gyilkosság politikai "meglovaglása", mert ők is jól tudják (ha nem teljesen h*lyék) hogy ez a javaslat úgyis elfog bukni. Szánalmas ami itt folyik az országba...

2012. júl. 18. 18:56
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

'Szerintetek szeptember 15.én megszavazzák,akkor a szept. 20.-án elkövetett gyilkosság tettesét 30.án már kivégzik? '

Mi tart ezen tíz napig? Nem találják a kötelet?

2012. júl. 18. 18:58
 15/29 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező, még szerencse, hogy nem az ilyen szellemi fekete lyukak döntik el, mint te. Mit nem lehet azon megérteni józan paraszti ésszel, hogy a halálbüntetés jelenléte nem jár az erőszakos bűncselekmények számának csökkenésével. Nem is tudom hányan magyarázták el ezt érthető módon. Azért mert most habzik néhány faék ember szája a gyűlölettől, még nem fogunk visszatérni a középkorba.
2012. júl. 18. 19:02
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
Halálbüntetés eszköz nem lehet, csak bosszú. Az másik kérdés, hogy én személy szerint valószínűleg bosszút állnék, mint magánszemély, de a társadalmat ne a bosszú éltesse.
2012. júl. 18. 19:05
 17/29 anonim ***** válasza:
36%
Természetesen nem lesz. A "civilizált" világban már csak az USÁ-ban, Japánban és Dél-Koreában van. Európában sehol, még Oroszországban sem. Túl kéne lépni az ösztönlény státuson, de látom, ebben az országban sokaknak nem megy.
2012. júl. 18. 19:30
 18/29 anonim ***** válasza:
24%

Európában sehol..

dehogy nincs!!! ennyi tévedést..

am kérdező: és tegnap a híradóban egy Fideszes képviselő is beszélt róla...

melyik politikus volt?

2012. júl. 18. 19:38
 19/29 anonim ***** válasza:
63%

"Levinném őket a bezárt bányákba, vízen, és kenyéren tartanám őket. Az iszappal elárasztott gépeket pici darabokban szedetném ki velük. Ha jól dolgozik, 2 órára megengedném, hogy feljöjjön a felszínre."

Én is ott dolgozom.

"'Szerintetek szeptember 15.én megszavazzák,akkor a szept. 20.-án elkövetett gyilkosság tettesét 30.án már kivégzik? '

"

Ha pedig kiderül, hogy ártatlan volt akkor utána kivégzünk egyet a halálbüntetést visszaállító képviselők közül.

2012. júl. 18. 19:50
 20/29 anonim ***** válasza:
80%

Vissza kéne állítani a halálbüntetést.

Minden gyilkost ki kéne végezni. Csak sajnos sok olyan primitív ember van itt, aki a bűnözőket támogatja. (ez neked is szól, 19:02-es)

A halálbüntetés az egyetlen eszköz, ez a legmegfelelőbb büntetés a gyilkosoknak.

2012. júl. 18. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!