Ti örülnétek titkon ha Ausztria elfoglalná Magyarországot?
Igen, lenne olcsó munkaerő az osztrák cégeknek, a magyar vállalatokat osztrák tulajdonba vennék a magyar földeket szétosztanák az osztrák farmerek között, az ingatlanvagyont elvennék, majd mindenki bérelhetné valami osztrák tőkéstől a saját lakását.
Megfigyelhető a történelemben, hogy minden megszálló állam mennyire igyekezett az ott élők javát szolgálni.
Például mindenki megtanulna németül, ez is milyen jó lenne, nyilván csak németül lehetne hivatali ügyeket intézni. A magyar nem lenne hivatalos, ahogy most sem az ausztriában.
Nem örülnék neki.
Viszont ha fennállna az Osztrák-Magyar Birodalom az jobb lenne, de természetesen egyenrangúként kezelve mindenkit.És nem játszani az "übermensch" embert.
Lehetséges hogy Európa legerősebb birodalma lenne.
Elvégre Magyarország azután kezdett el hanyatlani miután felbomlott az osztrák-magyar birodalom.
Egyébként a sógorék azt mondják hogy az igazi österricherben van magyar vér is.
"#3-as a tipikus példája a csőlátású hungarista embereknek.
Én örülnék :) Legalább lenne egy jó példa a szemünk előtt."
nem vagyok hungarista, de te elég ostoba lehetsz. Ha egy ország megszáll minket az jó? ha elnyomják a kultúrát? kiszipolyozzák a földet és maguknak termelnek? Elveszik a nyelvet? Az a fajta ember vagy, aki a 46os szovjet megszállásnak is tapsikoltak. Gratulálok!
Értsétek már meg hogyha egyebe nyitnak 2 országot akkor nem fog a mérlegen egyenlően állni.
Nézzétek meg a volt NDK meg NSZK területeket.Az NDK rész még mindig le van maradva pedig egy ország , a nagy Németország.
Úgy ahogy itt is GYMS megye sokkal fejlettebb , és a legerősebb a gazdasága.A fejlettségét valószínű a sógoréknak is köszönheti.
És utána hasonlítsd össze a Kelet-Magyarországi régióval.Ég és föld a különbség.
Nem az emberek hagyják cserben a hazát.Hanem Magyarország esetében a haza az embereket.
Micsoda dolog az hogy nem kell az ember a saját hazájának?
Az ősök is jó életet akartak a magyaroknak nem pedig vegetálást.Jó életet akkor is emigrálni kell és gazdasági menekült lesz az emberekből.
http://www.youtube.com/watch?v=DyWGOQzOGcM
Küzd az álmodért! Nekem az álmom: Amerika. Ha nem sikerül, Anglia. Ott élni, dolgozni, gyereket nevelni. Az időjárás (eső) is vágyam :) Én ott lennék boldog. Azt senki ne mondja meg, hogy ÉN hogy éljek. Megvan a jogom a szabad élethez, a választáshoz!
"A régi ősök pedig jó életet akartak nekünk,"
Őseink nem hiszem, hogy azt szerették volna, hogy asszimilálódjunk más népekbe, vagy a cselédjei legyünk egy másik nemzetnek, még ha ezt te "jónak" is értelmezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!