A kuruc infó mit írt a bajtársukról aki kutyát rugdosott?
Kedves 11:56-os!
"Nem tudom másnak is feltűnik e, ha egy állatot bántatnak, mindenki kezébe rögtön kinyílik a bicska, míg ha egy embert ér sérelem, akkor csak megrántjuk a vállunkat."
- Így van, de azért, mert azok az emberek önálló akaratukból teszik ezt, az állat csak elszenvedője a mi baromságainknak.
-----------
Kedves zoli7980!
"természetesen a szélsőjobbos és náci emberkékről most nem beszélek akik örömujjongásban törnek ki ha megvernek mondjuk egy zsidó kislányt!!! Hogy aktuális példát említsek... De bennük nincs semmi emberség!"
- Az gusztustalan volt, de megint nagyon egyoldalú és demagóg vagy. Mi van azzal a kolozsvári magyar lánnyal, akit nemrég vertek meg a románok, bozgort kiáltva? És ez napi szinten(!) megesik, mind Erdélyben, mind a Vajdaságban, mind Szlovákiában, de Kárpátalján is. Tudom, a liberálisok "nemzetek felett" állnak, de nekem - aki olyan szorosan kötődök a nyelvemhez, a kultúrámhoz, az identitásomhoz - akkor is jelent valamicskét, ha a határon túli magyarokat megverik az anyanyelvük miatt a saját földjükön.
És nem is kell ilyen messzire menni: mi van a cigányság által naponta megvert emberekkel? A férfi, aki csak egy sörre ment el otthonról, és a cigányok ok nélkül agyonverték? A nemrég megtörtént aluljárós rablás? A tanár, akit gyerekei szeme láttán lincseltek meg Olaszliszkán? Cozma, akit minden ok nélkül végeztek ki? A diák, akit az iskolában úgy állon ütöttek, hogy otthon belső sérüléseibe belehalt? Vagy ha csak a nem halálosakat nézzük, a tanárverések, stb? Ez az, ami borzasztó igazságtalanság-érzetet vált ki az emberekből, hogy vannak, akik nemzetközileg képviselve, pátyolgatva vannak, és más incidensek esetén semmi felháborodás nem mutatkozik.
"A Berzék községet évek óta terrorizáló Lakatos família négy tagja április 7-én a gyilkolás vágyától vezérelve vashusángokkal szerelte fel magát, hogy nyilvános helyen, minden indok nélkül meglincseljék Nagy József családapát, negyvenöt éves helybéli szobafestőt."
Vagy ha már az előbbi példát említetted a zsidó kislányról, akkor tegyük mellé, mi van a palesztin gyerekekkel, akiknek iskolájára foszforbombát dobtak? Esetleg a terhes anyákkal, akiket nem engedtek át a határon, szülni? De ne használjunk ilyen elcsépelt közhelyeket, mondok jobb példát: mi van azokkal a lányokkal, akiket a közelmúltban az ortodox zsidók vertek meg, amiért nem szoknyában voltak, és elmentek a zsinagóga előtti járdán, nem térve át a másik oldalra?
Ezért vagy borzasztó egyoldalú és elfogult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!