Meddig pazarol még el az állam több milliókat a cigányokra?
Tudom hogy vannak olyanok akik rendesen dolgoznak velük nincs is semmi problémám . De sajnos ezekből kevés van viszont rengeteg olyan van akik segélyért állnak sorban mert büdös nekik a munka vagy inkább elmennek rabolni vagy lopni . Ezektől miért nem vonja meg a támogatást és inkább fordítaná az állam új munkahelyekre ? Mert a cigányok nagy része akik azt mondják hogy nincs munka ezért nem tudnak dolgozni . Viszont nekem az a meglátásom hogy aki 4 év alatt egyszer sem ment el dolgozni az nem is akar mert aki akar az elmegy akár 400ft-os órabérért dolgozni mint ahogy sokan is teszik minthogy elmenjenek segélyért . Valamint miért állnak neki sírni a cigányok aki nem kapnak segélyt mikor csak élősködnek a dolgozó embereken és nem is tesznek semmit hogy pénzük legyen ?
Ti hogy látjátok ezt és vajon lesz-e változás ez téren ?
10-es !
1 Magyarországon nincsen gettó !
2 Akinek nincs szándékában dolgozni az soha nem is fog találni munkát ! A cigányok úgy gondolják hogy inkább segélyen ének semmitevésen minthogy dolgozzanak , és ezen változtatni kellene illetve kell is !!!
3 nekem van egy vállalkozásom és 4db cigány származású alkalmazottam van és még sokan alkalmaznak cigányokat úgyhogy alkalmazzák őket !
4 Az csak az ők berögzült dumányik hogy nincsen munka meg lenézik őket . Ők is ugyan úgy lenézik a magyarokat ahogy mi a lusta haszontalan cigányokat !
5 Valóban muszáj tenni a cigány bűnözés ellen mert csak egyre rosszabb lesz a helyzet de amint nem csinál valaki valamit egyből rohannak az EU-hoz
Egyfelől teljesen egyetértek a kérdezővel hogy normál esetben kár lenne önteni a pénzt a segélyekbe.
Ugyanakkor tényleg hiányzik 1 millió munkahely! Magyarán ha most minden állást betöltenénk ami csak a magyar piacon van, akkor is százezrek maradnának munka nélkül!
És az állam még recesszióba is tólja a gazdaságot és csökken a munkakínálat!
vagyis az államnak munkahelyteremtést kéne erőltetnie majd utána(!!!) számonkérnie hogy miért nem dolgoznak!
a közmunkaprogramok meg viccek! Az emberek 70-80%-ával fölösleges munkát végeztetnek és rengeteg a szivatás, visszaélés! Nem tudom mi fog ezekben az emberekben kialakulni ha a szivatást kapják...
Én úgy gondolom egy értelmes munkahelyteremtő és vállalkozásösztönző program kell mert ezzel megoldódik a munkahelyhiány és nyugodtan el lehet küldeni a lustákat dolgozni és nem az államon élősködni... De a folyamat fordítva nem működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!