Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig pazarol még el az...

Meddig pazarol még el az állam több milliókat a cigányokra?

Figyelt kérdés

Tudom hogy vannak olyanok akik rendesen dolgoznak velük nincs is semmi problémám . De sajnos ezekből kevés van viszont rengeteg olyan van akik segélyért állnak sorban mert büdös nekik a munka vagy inkább elmennek rabolni vagy lopni . Ezektől miért nem vonja meg a támogatást és inkább fordítaná az állam új munkahelyekre ? Mert a cigányok nagy része akik azt mondják hogy nincs munka ezért nem tudnak dolgozni . Viszont nekem az a meglátásom hogy aki 4 év alatt egyszer sem ment el dolgozni az nem is akar mert aki akar az elmegy akár 400ft-os órabérért dolgozni mint ahogy sokan is teszik minthogy elmenjenek segélyért . Valamint miért állnak neki sírni a cigányok aki nem kapnak segélyt mikor csak élősködnek a dolgozó embereken és nem is tesznek semmit hogy pénzük legyen ?

Ti hogy látjátok ezt és vajon lesz-e változás ez téren ?

2012. júl. 6. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is cigány vagyok de én a "jobbik" fájtból aki dolgozik . Őszintén már én is szégyenlem a fajtámat hogy nagyon sok naplopó van . Az utolsónak azt szeretném mondani hogy a cigányok nagy része nem is akar dolgozni mert jobb segélyen élni ingyen . Úgyhogy nem azzal van a gond hogy nem alkalmazzák őket meg nincsen munkahely ! Sajnos vannak nekem is ilyen rokonaim és őszién szégyenlem magam miattuk . Az valóban jobb lenne ha több munkahely lenne mivel nehéz munka helyet találni ahol viszonylag jók a viszonyok ( pénz és a környezet ) de aki nem is akar az nem is fog találni . Az is nagy baj lenne ha elvennék a segélyt mert már annyira berögzült sokaknak a felében hogy nem dolgoznak hogy szinte biztos nem dolgozni hanem lopni mennének . De az se lesz jó hogy életem végéig dolgoznom kell hogy ne haljak éhen mert nyugdíjra amit befizetek azt oda adják a nemdolgozóknak . Úgyhogy ez szinte matt helyzet mert ha lép is valaki valamelyik irányban abból sehogy se jön ki mindkét fél jobban . Még azt is elmondanám hogy a cigány bűnözés csak egyre nagyobb lesz a szegénység miatt és ezt is csak az ártatlanok fogják megsínyleni .
2012. júl. 6. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es !

1 Magyarországon nincsen gettó !

2 Akinek nincs szándékában dolgozni az soha nem is fog találni munkát ! A cigányok úgy gondolják hogy inkább segélyen ének semmitevésen minthogy dolgozzanak , és ezen változtatni kellene illetve kell is !!!

3 nekem van egy vállalkozásom és 4db cigány származású alkalmazottam van és még sokan alkalmaznak cigányokat úgyhogy alkalmazzák őket !

4 Az csak az ők berögzült dumányik hogy nincsen munka meg lenézik őket . Ők is ugyan úgy lenézik a magyarokat ahogy mi a lusta haszontalan cigányokat !

5 Valóban muszáj tenni a cigány bűnözés ellen mert csak egyre rosszabb lesz a helyzet de amint nem csinál valaki valamit egyből rohannak az EU-hoz

2012. júl. 6. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajnos ez a szomorú helyzet .
2012. júl. 6. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyfelől teljesen egyetértek a kérdezővel hogy normál esetben kár lenne önteni a pénzt a segélyekbe.

Ugyanakkor tényleg hiányzik 1 millió munkahely! Magyarán ha most minden állást betöltenénk ami csak a magyar piacon van, akkor is százezrek maradnának munka nélkül!

És az állam még recesszióba is tólja a gazdaságot és csökken a munkakínálat!

vagyis az államnak munkahelyteremtést kéne erőltetnie majd utána(!!!) számonkérnie hogy miért nem dolgoznak!

a közmunkaprogramok meg viccek! Az emberek 70-80%-ával fölösleges munkát végeztetnek és rengeteg a szivatás, visszaélés! Nem tudom mi fog ezekben az emberekben kialakulni ha a szivatást kapják...

Én úgy gondolom egy értelmes munkahelyteremtő és vállalkozásösztönző program kell mert ezzel megoldódik a munkahelyhiány és nyugodtan el lehet küldeni a lustákat dolgozni és nem az államon élősködni... De a folyamat fordítva nem működik!

2012. júl. 6. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy nem az a megoldás, hogy megvonunk mindenféle segélyezést, mert tudjuk, hogy a cigány akkor is megél. Nem számít ha lopni kell vagy gyilkolni a megélhetésért. Ezen tényleg komolyabban el kellene gondolkodni, hogy mi lehetne a jó megoldás, de mindenki csak ötletelget. Ezt a munkát rájuk kényszeríteni nem lehet amit itt közmunkának neveznek. Egyszerűen képtelenség kényszeríteni őket ennyi pénzért a munkára. Aki kitalálta rábíznék 20 cigányt és irányítsa őket hatékonyan. Biztosan megváltozna a véleménye az okos ötletéről.
2012. júl. 7. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!