Most már nem utálja senki a zsidókat Magyarországon?
Figyelt kérdés
Hivatalosan is véget ért az antiszemitizmus éve?2012. júl. 5. 18:35
21/22 anonim válasza:
Azért az túlzás, hogy senki, én mindenesetre annyira nem utálom őket. Én csak a cionistákat és az egyéb káros zsidókat nem kedvelem. Ha mondjuk lenne zsidó ismerősöm, nem kezdeném el lezsidózni vagy ártani neki. Ugyanakkor megvetem azokat az embereket is, akik pusztán fajgyűlöletből utálják őket.
22/22 anonim válasza:
De sajnos nagyon sokan utálnak minket. Én zsidó vagyok és ismerek olyan zsidót aki valóban nem rendes ember, de ez minden ember "fajtánál" előfordul ugyebár.
:)
Mindig azt mondom az előítéletes embereknek akikkel találkozonm, hogy csak egyszer találkoznának olyan emberekkel mint én és a családom, a barátaim, a közösségem és meglátnák, hogy nem minden zsidó mocskos pénzéhes görbeorrú piszkos izraelita kommandós tetű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!