Orbán Viktor (vagy aki ezt kitalálta), nem szégyenli magát?
"kérdező, te gyf bérenc! hagyd abba az orbán-kormány gyalázásást!
ez a dmeokrácia, amire gyf nem volt képes
az embereket meg kell kérdezni mit akarnak, az mszp 12 éve alatt egyszer sem volt ilyen
méghogy demorkaták vagytok... egyedül a fidesz demorkata!"
Te súlyosan visszamaradott vagy! GYF bérenc maximum te lehetsz, egyenesen Orbán seggéből, mert nekem egyik kutya, másik eb... Le is írtam, hogy tudom, nagyon jól tudom, hogy az a kormány is milyen volt, de ez nem jogosítja fel a mostanit, hogy ne legyen tökéletes!
Demokratának pedig sehol sem tartottam magam, mivel a kérdés nem is erről szól, hanem arról, hogy hogyan nem sül le a pofájáról a bőr, hogy ilyenre kiad milliárdot, miközben az országban hogy élnek az emberek. Ha 10000 Ft-ba került volna az egész, akkor sem szabadott volna rá kiadni ennyit! Az meg végképpen pofátlanság, ha láttad a kérdőívet - feltételezem, láttad, valószínűleg be is kereteztettél belőle egy példányt -, és mégsem vagy olyan szinten szellemi fogyatékos, mint az irományaidból lejön, akkor látod, hogy milyen fogyatékosnak nézik vele az embereket... Mondom, kár, hogy azt nem kérdezték meg, hogy kívánunk-e éhen dögölni.
Nagyon utálom a fajtádat is, aki, ha támadja valaki Orbánt, egyből Gyurcsánnyal jön? Miért? Ti is érzitek, hogy ez a kisebbik szar, mi? :) Kisebbik, de szar. ;) Különben nem hasonlítanátok a nagyobbhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!