Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor (vagy aki ezt...

Orbán Viktor (vagy aki ezt kitalálta), nem szégyenli magát?

Figyelt kérdés
Vajon mennyi pénzbe kerül ez a sok hülye "közvélemény-kutató" kérdőív, amit kiküld? Normális ez? Mintha érdekelné bárki véleménye... Ráadásul milyen hülye kérdések vannak benne? Ugyanolyan ostobaságok, mint legutóbb, szinte azt kérdezi, hogy "éhendögöljünk? igen, mindegy, inkább ne"... És komolyan van olyan ember még ebben az országban, aki az ilyenektől úgy érzi, fontos a kormánynak? Hááá' nóóómális? Teljesen kiakadtam!
2012. jún. 29. 23:19
1 2 3 4
 31/32 Dick Esmen ***** válasza:
Nem.
2012. jún. 30. 19:32
 32/32 A kérdező kommentje:

"kérdező, te gyf bérenc! hagyd abba az orbán-kormány gyalázásást!

ez a dmeokrácia, amire gyf nem volt képes

az embereket meg kell kérdezni mit akarnak, az mszp 12 éve alatt egyszer sem volt ilyen

méghogy demorkaták vagytok... egyedül a fidesz demorkata!"

Te súlyosan visszamaradott vagy! GYF bérenc maximum te lehetsz, egyenesen Orbán seggéből, mert nekem egyik kutya, másik eb... Le is írtam, hogy tudom, nagyon jól tudom, hogy az a kormány is milyen volt, de ez nem jogosítja fel a mostanit, hogy ne legyen tökéletes!

Demokratának pedig sehol sem tartottam magam, mivel a kérdés nem is erről szól, hanem arról, hogy hogyan nem sül le a pofájáról a bőr, hogy ilyenre kiad milliárdot, miközben az országban hogy élnek az emberek. Ha 10000 Ft-ba került volna az egész, akkor sem szabadott volna rá kiadni ennyit! Az meg végképpen pofátlanság, ha láttad a kérdőívet - feltételezem, láttad, valószínűleg be is kereteztettél belőle egy példányt -, és mégsem vagy olyan szinten szellemi fogyatékos, mint az irományaidból lejön, akkor látod, hogy milyen fogyatékosnak nézik vele az embereket... Mondom, kár, hogy azt nem kérdezték meg, hogy kívánunk-e éhen dögölni.

Nagyon utálom a fajtádat is, aki, ha támadja valaki Orbánt, egyből Gyurcsánnyal jön? Miért? Ti is érzitek, hogy ez a kisebbik szar, mi? :) Kisebbik, de szar. ;) Különben nem hasonlítanátok a nagyobbhoz...

2012. jún. 30. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!