Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor (vagy aki ezt...

Orbán Viktor (vagy aki ezt kitalálta), nem szégyenli magát?

Figyelt kérdés
Vajon mennyi pénzbe kerül ez a sok hülye "közvélemény-kutató" kérdőív, amit kiküld? Normális ez? Mintha érdekelné bárki véleménye... Ráadásul milyen hülye kérdések vannak benne? Ugyanolyan ostobaságok, mint legutóbb, szinte azt kérdezi, hogy "éhendögöljünk? igen, mindegy, inkább ne"... És komolyan van olyan ember még ebben az országban, aki az ilyenektől úgy érzi, fontos a kormánynak? Hááá' nóóómális? Teljesen kiakadtam!
2012. jún. 29. 23:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem küldene, akkor az lenne minden nap a hírekben: Orbán viki leszar mindenkit.

most küld egy papírt, erre mindenki faszt rajzolgat rá. jól van ez így szerinted?"

Szerintem jó!Én nem nagyon tudom milyen kérdések vannak benne de ilyesmi is van hogy "Ön szerint kell e emelni a minimálbért?" hát ha ilyen baromságokra elkölt az állam egy csomó pénzt akkor had írják (vagy rajzolják;)) le a véleményüket akik akarják...

2012. jún. 29. 23:44
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

na hát akkor mindenki boldog lehet ebben az országban.

gratulálok a mentalitáshoz.

elvakít titeket a gyűlölet, most már mindegy,hogy mit csinál o.v.,igaz?

2012. jún. 29. 23:46
 13/32 A kérdező kommentje:
Először pont a kérdéseken akadtam ki, de még előzőnél. Betegek... Legalább okosabban próbálnák megvezetni az embereket, de még ahhoz is lusták.
2012. jún. 29. 23:46
 14/32 A kérdező kommentje:
Milyen gyűlölet?? Te miről beszélsz? Aki meri kritizálni, az gyűlölettel teli?
2012. jún. 29. 23:49
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
de mit megvezetni, ember? lehet ellenző választ is jelölni, szúrj oda egy X-t azt csá. mit kell ennyit rinyálni,nem értem az embereket bazz
2012. jún. 29. 23:50
 16/32 anonim ***** válasza:
18%
annyit tud a magyar ember ezen problémázni hogy hihetetlen.
2012. jún. 29. 23:50
 17/32 A kérdező kommentje:

Nem az vele a bajom, hogy ellenző választ akarok adni, hanem az, hogy olyan pofátlan, hogy milliárdot költ ez ilyenre, miközben az emberek úgy élnek, ahogy! Ne hivatkozz nekem itt arra, hogy nézzem meg, az előző kormány mit művelt, mert bár jogos, semmilyen feljogosítást nem ad arra, hogy a jelenlegi kormány ne próbáljon mindent tökéletesen csinálni. Ha nem is megy neki, legalább próbálja meg, de ez igenis bicskanyitogató!

Átlátszó parasztvakítás az egész, ebből nem, hogy nekünk, de igazából nekik sem fog hasznuk származni, az a pár ember (a pár is sok!), aki beszopálja ezt a maszlagot, akkor is mellette lenne, ha nem küldene ilyen leveleket, mert vagy érdekük fűződik hozzá vagy valamilyen rejtélyes oknál fogva bele vannak esve Viktorba.

2012. jún. 29. 23:54
 18/32 A kérdező kommentje:
Igen, meg buta is a magyar ember, ugye? Pl. e kérdőív alapján teljes mértékben azt gondolják róla. Én még mindig bízom benne, hogy nem buta, csak naív...
2012. jún. 29. 23:55
 19/32 anonim ***** válasza:
6%
Nincsen igazad troll kérdező ! Ez a kérdőív nagyon fontos, így kaőhat a kormány választ az embereket érintő kérdésekre,
2012. jún. 30. 01:55
 20/32 A kérdező kommentje:
Jó a humorod, ez tetszik! :)
2012. jún. 30. 03:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!