Orbán Viktor (vagy aki ezt kitalálta), nem szégyenli magát?
"ha nem küldene, akkor az lenne minden nap a hírekben: Orbán viki leszar mindenkit.
most küld egy papírt, erre mindenki faszt rajzolgat rá. jól van ez így szerinted?"
Szerintem jó!Én nem nagyon tudom milyen kérdések vannak benne de ilyesmi is van hogy "Ön szerint kell e emelni a minimálbért?" hát ha ilyen baromságokra elkölt az állam egy csomó pénzt akkor had írják (vagy rajzolják;)) le a véleményüket akik akarják...
na hát akkor mindenki boldog lehet ebben az országban.
gratulálok a mentalitáshoz.
elvakít titeket a gyűlölet, most már mindegy,hogy mit csinál o.v.,igaz?
Nem az vele a bajom, hogy ellenző választ akarok adni, hanem az, hogy olyan pofátlan, hogy milliárdot költ ez ilyenre, miközben az emberek úgy élnek, ahogy! Ne hivatkozz nekem itt arra, hogy nézzem meg, az előző kormány mit művelt, mert bár jogos, semmilyen feljogosítást nem ad arra, hogy a jelenlegi kormány ne próbáljon mindent tökéletesen csinálni. Ha nem is megy neki, legalább próbálja meg, de ez igenis bicskanyitogató!
Átlátszó parasztvakítás az egész, ebből nem, hogy nekünk, de igazából nekik sem fog hasznuk származni, az a pár ember (a pár is sok!), aki beszopálja ezt a maszlagot, akkor is mellette lenne, ha nem küldene ilyen leveleket, mert vagy érdekük fűződik hozzá vagy valamilyen rejtélyes oknál fogva bele vannak esve Viktorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!