Orbán nem olvas híreket vagy nem itt él?
A rendőrtisztek avatásán kijelentette, hogy vége annak a világnak, amikor bárki azt gondolhatta, hogy a bűnözők összefonódtak a rendőrséggel.
Egy másik hírből viszont kiderül, hogy nem szűnt meg a Vizoviczki érdekeltségek rendőri védelme, ugyanis a legutóbbi razziákról is előre értesültek az érintettek.
Nyilvánvaló, hogy egy ilyen maffiahálózatot nem 4 rendőr működtetett, ehhez felső vezetők és több száz végrehajtó is kellett. Róluk megfeledkezett a miniszterelnök úr?
Sosem tudtam eldönteni, hogy remek színész, vagy tényleg saját maga is elhitte-e már a hazugságait. Valószínűleg az utóbbi.
Életében nem dolgozott rendesen, annyi pénzt összelopott már, hogy fogalma sincs, milyen az, ha valakinek kevés van... Szóval valószínűleg tényleg nem tudja, mit beszél.
Most meg vagyunk lepődve, hogy jujj nem mondott igazat?
Amúgy, ő sem - bár min.elnök - tud/akar tudni többet az ügyből, mint amennyit egy átlagember a hírekben olvas, hacsak nincs benne a buliban, amit ebben az esetben kétlek.
Valamit mondania kellett..
Sajnos a több, mint két évtized alatt, amiből a Szoc-Lib kormány 12 évet vezetett, volt elég idejük úgy behálózni a várost ezeknek az embereknek, hogy nyilván nehéz lesz a gyomot kiírtani. Azonban 2 év alatt többet írtottak mint az előző bizonyítottan tolvaj banda, akik ezek szerint felháborító módon még a maffia ténykedései és gyilkosságok felett is szemet húnyt, ami még tőlük is megdöbbentő. Nekem már az is elég, hogy nem érzik a rendőrők annyira biztonságban magukat, mint eddig. Tudom másoknak az számít, hogy ebben is a hibát keressék. Sajnos odáig jutott ez az ország vezetőinknek köszönhetően, hogy már ennek is örülni kell, hogy a korrupt rendőröknek egy picit össze kéne húzniuk magukat.
Nem tökéletes és nincsenek legalább 100-an letartóztatva, de azért reménykedek, hogy az is eljön. Mivel egy vezető politikust sem csuktak le idáig élükön Demsky, Kóka és Gyurcsány természetesen szerintem sem lehetnek büszkék a nagy elszámoltatásra.
"de olvas-.-nem kéne már Orbánt szapulni teljesen jól végzi a munkáját nem tudom mi bajotok van-.-"
Az a f@szfelszopó anyád bajunk van te köcsög! Te se itt élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!