Orbán Viktor (vagy aki ezt kitalálta), nem szégyenli magát?
19-re
... meg a többire.
Mi értelme van utólag bezsebelni a helyeslést olyan témákban, ahol már ELDŐLT, hogy mi fog történni?!
Arra jó, hogy két hónap múlva körbekürtölhessék, mennyire nagyon egyetért a választópolgár, teljesült a népakarat.
Erre a remek retorikára költöttek el ennyit.
Ha érdekelné az emberek véleménye, pl. olvasgathatna fórumokat. Na ott hamar szembesülne a többség őszinte véleményével!
Ne kérdezgesse, hogy kell-e támogatni a kisgyerekes anyák munkába állását! Persze, hogy nem akar az a szerencsétlen éhen halni. Egy milliárdból pl. felépíthettek volna pár óvodát, bölcsődét, kibővíthettek volna kisebbeket, vagy felvehettek volna több gondozót, hogy adott intézmény egyszerre több gyereket fogadhasson.
Ehelyett mit TETT a CSALÁDBARÁT KORMÁNY?!
Mostantól könnyebb kirúgni a kisgyerekest, a GYES-en lévőt, és bevezették a fizetős bölcsődét. Nesze neked!
Tudod, ezek után, mint kisgyerekes anya, úgy gondoltam, tök megfelelne válaszadásra, ha kitörölném a papírral, és azt küldeném vissza. De visszatart, hogy legfeljebb a postással, meg a leveleket bontogató, minimálbéres közalkalmazottal csesznék ki. Ugyanis rajtuk kívül soha, senki kezébe nem jutnak el a válaszok.
Tudod mit tenne, ha TÉNYLEG ÉRDEKELNÉ a válasz?
Hát először is nem adná meg a kérdések után, hogy te mit válaszolhatsz. Hadd legyen már nekem saját véleményem, engedtessék meg, hogy gondolkodhassak, bármilyen veszélyes és nem kívánatos is ez a művelet, a legtöbb demokráciában még mindig nem tilos!
Csináltak volna egy profi weboldalt egymilliárdból, és ott felteszik a kérdéseket. A választópolgár meg leírja az önálló, saját kútfőből származó gondolatait, mondjuk három sorban. Természetesen titkosan, tehát válaszok után beküldöd, és nem látja az, aki rátéved az oldalra.
Ha nagyon-nagyon érdekli, őszintén érdekli a vélemény, akkor csinál egy helyes kis fórumot, ahol lehet vitázni a kérdésekről, és nyilvánosan is lehet véleményt írni, úgy hogy mindenki más is olvashassa.
Ettől nekik még ugyanolyan jó, mert IP cím alapján pontosan (név-cím-születési idő, cipőméret, mit ettél reggelire) be tudja azonosítani, ki milyen szavazó, ki támogatja, kiért megy esete a fekete...nem tudom, Volga autó van még?
A kérdőív lényege: van valami koma, akinek van valami nyomdája (tíz nagy teljesítményű színes nyomtató :p), és nettó 10 milliós befektetésre-kiadásra bezsebelt ezért a csodás teljesítményért több százmillió hasznot.
Olyan ötven-száz millió között kaszált az a géniusz, aki összeállította a kérdéseket. Gondolom, valami távolabbi rokon lehet... érje be ennyivel.
Maradékot zsebre tette Orbán és szűkebb környezete, meg a PR-szakember, mert ennyi jutalom jár azért a komoly szellemi munkáért, hogy ilyen egyáltalán az eszükbe jutott. Nem tudom, melyik komájának lehet PR-cége, de majd utánanézünk.
Családbarát kormány! -> Először a család, aztán a barátok...
CSAK A FIDESZ!
Erre szavaztál, nem? TE most ezzel elégedett is vagy. Mi meg nem.
Szóval nekem csak annyi a gondom, hogy hagyják már meg a jogot arra, hogy önálló gondolatokból önálló véleményem legyen, amit ki is nyilváníthatok.
Ez a kérdőív erre pont NEM alkalmas.
Akkor most érdekli a véleményem vagy nem?
Hát NEM!
kérdező, te gyf bérenc! hagyd abba az orbán-kormány gyalázásást!
ez a dmeokrácia, amire gyf nem volt képes
az embereket meg kell kérdezni mit akarnak, az mszp 12 éve alatt egyszer sem volt ilyen
méghogy demorkaták vagytok... egyedül a fidesz demorkata!
21-es tuti jól leírta amit én is akartam.
Kisgyerekes anya vagyok, pont most mentem volna vissza dolgozni, de kirúgtak, mert az új törvény alapján megtehetik. Aztán kezembe kaptam a kérdőívet, hogy akarom-e, hogy támogassák a kisgyerekes anyák munkába állását. Hát, volt rá egy-két megjegyzésem, de ezek nem szerepeltek az alternatívák közt.
Igen, kedves kérdező, tökéletesen igazad van. Felesleges egy csomó pénzt elkölteni arra, hogy a kormány úgy tegyen, mintha érdekelné, hogy mit gondol a nép, közben meg le sem sz....ja. Én nem levelezgetek velük, belőlem ne csináljon bolondot.
26-os csak hazudsz, hogy lejárasd a miniszterlnököt, Orbán Viktort, de már senki nem veszi be a kommunista trükköket!
Minden kommunista Orbán Viktor tönkretételén dolgozik, ez a lételemük, úgy látszik. :(
nem szokta szégyellni
jó vastag bőr van a pofáján
meg mindennél fontosabb számára a Család
ti vagytok ávh-sok, ti kommunisták!
orbán viktor mindig a demokráciáért harcolt és fog is, de ti a saját kommunista mocskotokat, mint az ávh akarjáok rákenni a orbán viktorra, a fideszre és a fidesz rajongótáborára. de ezt a trükk már nem jön be, nem veszi be senki.
Nem kell történeteket kitalálni: Mivel megszűnt a kisgyerekes anyák védelme, rengeteg nő, családdal veszíti most el az állását. És több év kihagyással, kicsi gyermekkel valószínű nem is nagyon fognak találni.
Családbarát politika?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!