Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor (vagy aki ezt...

Orbán Viktor (vagy aki ezt kitalálta), nem szégyenli magát?

Figyelt kérdés
Vajon mennyi pénzbe kerül ez a sok hülye "közvélemény-kutató" kérdőív, amit kiküld? Normális ez? Mintha érdekelné bárki véleménye... Ráadásul milyen hülye kérdések vannak benne? Ugyanolyan ostobaságok, mint legutóbb, szinte azt kérdezi, hogy "éhendögöljünk? igen, mindegy, inkább ne"... És komolyan van olyan ember még ebben az országban, aki az ilyenektől úgy érzi, fontos a kormánynak? Hááá' nóóómális? Teljesen kiakadtam!
2012. jún. 29. 23:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

19-re

... meg a többire.

Mi értelme van utólag bezsebelni a helyeslést olyan témákban, ahol már ELDŐLT, hogy mi fog történni?!

Arra jó, hogy két hónap múlva körbekürtölhessék, mennyire nagyon egyetért a választópolgár, teljesült a népakarat.

Erre a remek retorikára költöttek el ennyit.

Ha érdekelné az emberek véleménye, pl. olvasgathatna fórumokat. Na ott hamar szembesülne a többség őszinte véleményével!

Ne kérdezgesse, hogy kell-e támogatni a kisgyerekes anyák munkába állását! Persze, hogy nem akar az a szerencsétlen éhen halni. Egy milliárdból pl. felépíthettek volna pár óvodát, bölcsődét, kibővíthettek volna kisebbeket, vagy felvehettek volna több gondozót, hogy adott intézmény egyszerre több gyereket fogadhasson.

Ehelyett mit TETT a CSALÁDBARÁT KORMÁNY?!

Mostantól könnyebb kirúgni a kisgyerekest, a GYES-en lévőt, és bevezették a fizetős bölcsődét. Nesze neked!

Tudod, ezek után, mint kisgyerekes anya, úgy gondoltam, tök megfelelne válaszadásra, ha kitörölném a papírral, és azt küldeném vissza. De visszatart, hogy legfeljebb a postással, meg a leveleket bontogató, minimálbéres közalkalmazottal csesznék ki. Ugyanis rajtuk kívül soha, senki kezébe nem jutnak el a válaszok.

Tudod mit tenne, ha TÉNYLEG ÉRDEKELNÉ a válasz?

Hát először is nem adná meg a kérdések után, hogy te mit válaszolhatsz. Hadd legyen már nekem saját véleményem, engedtessék meg, hogy gondolkodhassak, bármilyen veszélyes és nem kívánatos is ez a művelet, a legtöbb demokráciában még mindig nem tilos!

Csináltak volna egy profi weboldalt egymilliárdból, és ott felteszik a kérdéseket. A választópolgár meg leírja az önálló, saját kútfőből származó gondolatait, mondjuk három sorban. Természetesen titkosan, tehát válaszok után beküldöd, és nem látja az, aki rátéved az oldalra.

Ha nagyon-nagyon érdekli, őszintén érdekli a vélemény, akkor csinál egy helyes kis fórumot, ahol lehet vitázni a kérdésekről, és nyilvánosan is lehet véleményt írni, úgy hogy mindenki más is olvashassa.

Ettől nekik még ugyanolyan jó, mert IP cím alapján pontosan (név-cím-születési idő, cipőméret, mit ettél reggelire) be tudja azonosítani, ki milyen szavazó, ki támogatja, kiért megy esete a fekete...nem tudom, Volga autó van még?

A kérdőív lényege: van valami koma, akinek van valami nyomdája (tíz nagy teljesítményű színes nyomtató :p), és nettó 10 milliós befektetésre-kiadásra bezsebelt ezért a csodás teljesítményért több százmillió hasznot.

Olyan ötven-száz millió között kaszált az a géniusz, aki összeállította a kérdéseket. Gondolom, valami távolabbi rokon lehet... érje be ennyivel.

Maradékot zsebre tette Orbán és szűkebb környezete, meg a PR-szakember, mert ennyi jutalom jár azért a komoly szellemi munkáért, hogy ilyen egyáltalán az eszükbe jutott. Nem tudom, melyik komájának lehet PR-cége, de majd utánanézünk.

Családbarát kormány! -> Először a család, aztán a barátok...

CSAK A FIDESZ!

Erre szavaztál, nem? TE most ezzel elégedett is vagy. Mi meg nem.

Szóval nekem csak annyi a gondom, hogy hagyják már meg a jogot arra, hogy önálló gondolatokból önálló véleményem legyen, amit ki is nyilváníthatok.

Ez a kérdőív erre pont NEM alkalmas.

Akkor most érdekli a véleményem vagy nem?

Hát NEM!

2012. jún. 30. 07:16
 22/32 anonim ***** válasza:
20%

kérdező, te gyf bérenc! hagyd abba az orbán-kormány gyalázásást!

ez a dmeokrácia, amire gyf nem volt képes

az embereket meg kell kérdezni mit akarnak, az mszp 12 éve alatt egyszer sem volt ilyen

méghogy demorkaták vagytok... egyedül a fidesz demorkata!

2012. jún. 30. 08:20
 23/32 anonim ***** válasza:
93%
Annak idején rongyos háromszáz forintos vizitdíj miat Orbánék felszántották az egész Országot népszavazást kezdeményeztek. Most Orbán miértnem kezdeményez népszavazást például hogy akarja e őn hogy csökkentsük az üzemanyagok áfáját? vagy akarja e ön hogy csökkentsük az adót? vagy akarja e őn hogy az új munkatörvénykönyvben elvegyük a munkások jogait? vagy akarja e ön hogy korlátozzuk az alkotmány bíróság hatáskörét? és még hosszan sorolhatnám. Sunyi kontár banda ez az Orbán kormány semmi kétség.
2012. jún. 30. 10:07
 24/32 anonim ***** válasza:
93%

21-es tuti jól leírta amit én is akartam.

Kisgyerekes anya vagyok, pont most mentem volna vissza dolgozni, de kirúgtak, mert az új törvény alapján megtehetik. Aztán kezembe kaptam a kérdőívet, hogy akarom-e, hogy támogassák a kisgyerekes anyák munkába állását. Hát, volt rá egy-két megjegyzésem, de ezek nem szerepeltek az alternatívák közt.

Igen, kedves kérdező, tökéletesen igazad van. Felesleges egy csomó pénzt elkölteni arra, hogy a kormány úgy tegyen, mintha érdekelné, hogy mit gondol a nép, közben meg le sem sz....ja. Én nem levelezgetek velük, belőlem ne csináljon bolondot.

2012. jún. 30. 16:12
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

26-os csak hazudsz, hogy lejárasd a miniszterlnököt, Orbán Viktort, de már senki nem veszi be a kommunista trükköket!

Minden kommunista Orbán Viktor tönkretételén dolgozik, ez a lételemük, úgy látszik. :(

2012. jún. 30. 16:47
 26/32 anonim ***** válasza:
27-es, ez most komoly? Vagy neked ezért fizetnek? Ha valakit kirúgnak a munkahelyéről, az már kommunista?
2012. jún. 30. 17:39
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem, mivel nem rúgták ki a munkahelyéről, ez egy kitalált történet Orbán Viktor lejáratására.
2012. jún. 30. 17:48
 28/32 anonim ***** válasza:

nem szokta szégyellni

jó vastag bőr van a pofáján

meg mindennél fontosabb számára a Család

2012. jún. 30. 18:23
 29/32 anonim ***** válasza:
8%

ti vagytok ávh-sok, ti kommunisták!

orbán viktor mindig a demokráciáért harcolt és fog is, de ti a saját kommunista mocskotokat, mint az ávh akarjáok rákenni a orbán viktorra, a fideszre és a fidesz rajongótáborára. de ezt a trükk már nem jön be, nem veszi be senki.

2012. jún. 30. 19:14
 30/32 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell történeteket kitalálni: Mivel megszűnt a kisgyerekes anyák védelme, rengeteg nő, családdal veszíti most el az állását. És több év kihagyással, kicsi gyermekkel valószínű nem is nagyon fognak találni.

Családbarát politika?!

2012. jún. 30. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!